Quantcast
Hell Let Loose | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Hell Let Loose - €28.00

Korting €11.99
Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: 5056208812636
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Hell Let Loose - PlayStation 5

Omschrijving

Maak kennis met Hell Let Loose, een hardcore FPS die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Beleef gevechten op gigantische schaal voor 100 spelers met infanterie, tanks, artillerie, een dynamisch front en een unieke, RTS-achtige metagame waarin je bevoorradingen beheert.

Maak de legendarische gevechten van het westerse front mee, zoals Carentan, Omaha Beach en Foy. Dit is oorlog op een ongekende schaal, met imponerende tanks die het slagveld domineren en cruciale aanvoerlijnen die het front bevoorraden. Jij bent een radertje in deze kolossale oorlogsmachine. In Hell Let Loose beland je midden in de chaos van de strijd, met voertuigen die door spelers worden bestuurd, een dynamisch front en een cruciale rol voor eenheden. Probeer het tij van de oorlog te keren!

De game bevat meer dan 9 grote maps, vormgegeven aan de hand van echte verkenningsfoto's en satellietgegevens. Het slagveld is onderverdeeld in grote veroversectoren, waardoor er spontane en unieke gameplay ontstaat met twee legermachten van vijftig spelers die akkers, bruggen, bossen en dorpen verkennen om elkaar het leven zuur te maken aan het dynamische front. Als een sector veroverd is, ontvangt je team een van de drie bevoorradingen. Daarmee speel je een complexe metagame die van invloed is op de overwinningskansen van je team.

Een episch strijdtoneel

Reis af naar het slagveld en lever multiplayergevechten van 50 tegen 50 op uitgestrekte maps. Kies een van de 14 speelbare rollen in de divisies infanterie, verkenning en pantsereenheden en maak je keuze uit allerlei wapens, voertuigen en uitrusting. Speel onder andere als Officer, Spotter, Machine Gunner, Medic, Engineer en Tank Commander, en beleef elk aspect van de strijd in de Tweede Wereldoorlog.

Hardcore gameplay

In Hell Let Loose ben je een onderdeel van meer dan 9 legendarische slagvelden van de Tweede Wereldoorlog, zoals Omaha Beach, Carentan en Foy. Historische voertuigen, wapens en uniformen barsten van de details en de strijd is net zo meedogenloos en bloederig als toen. De strijd speelt zich af op grote, 1:1-maps van echte slagveldlocaties die met behulp van archiefluchtfoto's en satellietbeelden tot in de kleinste details zijn nagemaakt met Unreal Engine 4.'

Samen vechten, samen winnen

De gameplay van Hell Let Loose draait niet om kill-death-ratio's, maar om teamwork. Communicatie is onmisbaar. Iedereen werkt samen onder het leiderschap van officiers en de bevelhebber om strategische doelen te veroveren en de vijand te verslaan. Hell Let Loose is een game waarin teamwork en communicatie niet alleen nodig zijn om te winnen, maar ook om te overleven.'

Unieke metagame

Vecht voor de overwinning door vijandelijke linies te doorbreken op een gigantisch slagveld dat nooit hetzelfde is. In de unieke metagame, die draait om het veroveren van sectoren, moeten de teams aan de lopende band - en mogelijk met verstrekkende gevolgen - tactische beslissingen nemen om te bepalen welke posities moeten worden aangevallen of verdedigd. Beheer bevoorradingen en vraag om ondersteuning, bombardementen, nieuwe voertuigen, luchtsteun, versterking van bases, en het flankeren van vijanden. Jullie succes hangt af van jullie strategie.'

Belangrijkste kenmerken:

• Vecht in gigantische multiplayergevechten van 50 tegen 50.

• Twee verschillende speltypen - Offensive en Warfare

• 9 maps met regelmatig nieuwe maps - kom aan land bij Omaha Beach, vecht door Carentan en in de bevroren bossen van Foy voor je Hill 400 beklimt.

• Je vecht hetzelfde gevecht nooit meer dan eens - 99 veroverpuntvariaties per map zijn goed voor duizenden potentiële veldslagen.

• Kruip in een van de 14 unieke rollen, zoals:

· Officer, Medic, Machine Gunner, Commander, Crewman en Sniper.

• Speel regelmatige updates met nieuwe maps, wapens, functionaliteit en probleemoplossingen.

• Geniet van bevredigende gunplay dankzij de realistische ballistiek en terugslagpatronen.

• In-game nabijheids-voIP, bevel-voIP en eenheid-voIP.'

· Bikkelharde strijd - vriend en vijand verliezen ledematen door zware wapens.

• Blijvende spelersvoortgang - laat zien hoe doorgewinterd je bent door nieuwe uniforms, loadouts en andere aanpassingsopties te ontgrendelen naarmate je nieuwe niveaus bereikt van de verschillende rollen en je personage.

• Bestuur allerlei voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de Tiger, Sherman, Stuart en Puma. Meer voertuigen zijn onderweg.

• Bombardeer de vijand door zwaar geschut in handen te krijgen, zoals antitankgeschut en artillerie.

• Bouw aan een verdediging op het slagveld om je positie te versterken.

• Breek door het vijandelijke front met teamwork en zet door om de overwinning binnen te slepen.

• Speel de game als de bevelhebber, met verschillende vaardigheden, om je team via de tactische kaart aan te sturen en naar de overwinning te leiden


Login or register to join the conversation