Quantcast
Hunting Simulator 2 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Hunting Simulator 2 - €22.00

Korting €27.99
Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962005448
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €49.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Hunting Simulator 2 - PlayStation 5

Omschrijving

Het jachtseizoen is geopend.

Kies in prachtige natuurlijke omgevingen je uitrusting uit de beste officiële wapens en accessoires en ga op pad met je hond op zoek naar een verscheidenheid aan diersoorten in deze jachtsimulatie.

Hunting Simulator 2 biedt Hunting-fans vele nieuwe functies, waaronder hun eigen jachthond, waarvan de eigenschappen een grote rol spelen bij het speuren naar prooi. Er zijn meer dan 33 soorten dieren te vinden in Hunting Simulator 2. De kunstmatige intelligentie voor elke soort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren. Met hulp van je trouwe viervoeter leer je hoe je hun sporen kunt volgen om je missies te voltooien.

Via de gloednieuwe interface kunnen spelers elk onderdeel van hun uitrusting kiezen, afhankelijk van hun prooi en de verschillende omgevingen in Hunting Simulator 2. Meer dan 75 officiële wapens en accessoires evenals 90 kleding-items van gespecialiseerde merken zijn nauwkeurig nagemaakt: Browning, Winchester, Verney Carron en vele andere.

Kenmerken:
- Verken de vlakten van Colorado, de Texaanse woestijn en de bossen van Europa in uitgestrekte open werelden.
- Spoor 33 diersoorten op in hun natuurlijke omgeving door gebruik te maken van de beste jachttechnieken.
- Jaag dieren met realistisch gedrag en geavanceerde kunstmatige intelligentie.
- Gebruik je jachthond om je prooi te volgen. Labrador Retriever, Duitse Kortharige Wijzer en Beagle, elke hond heeft zijn specifieke jachtattributen.
- Rust jezelf uit met meer dan 160 wapens, accessoires en kledingstukken van de beste merken, waaronder Browning, Winchester, Bushnell, Kryptek en Verney-Carron.


Login or register to join the conversation