Quantcast
Irem Collection Volume 1 Limited Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Irem Collection Volume 1 Limited Collector's Edition - €99.99

Genre: Shoot em Up
Platform: PlayStation 5
EAN: 4260650747199
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €0.00 €99.99
PlayStation 5 games overzicht
Irem Collection Volume 1 Limited Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Image Fight, Image Fight 2 en X Multiply zijn drie klassieke Shoot 'Em Up-games die gamers al tientallen jaren boeien. Deze spellen werden oorspronkelijk eind jaren tachtig en begin jaren negentig uitgebracht, tijdens de gouden eeuw van arcade-gaming, en zijn sindsdien cultklassiekers geworden onder liefhebbers van retro-gaming.

Image Fight, uitgebracht in 1988, was de eerste game in de serie en zette de standaard voor de rest van de franchise. De game stond bekend om zijn uitdagende gameplay en indrukwekkende graphics, die voor die tijd als baanbrekend werden beschouwd. Spelers kruipen in de huid van een piloot die vecht tegen een groep buitenaardse indringers en moeten door een reeks steeds moeilijkere niveaus navigeren.

Image Fight 2, uitgebracht in 1992, breidde de gameplay van het originele spel uit en voegde nieuwe functies toe. De game beschikte ook over verbeterde graphics en geluidseffecten, waardoor het een nog meeslependere en boeiendere ervaring werd. Met de animaties voor en tijdens de fasen creëert deze game een spannende ervaring waarin je de held van een anime-serie speelt.

X Multiply, uitgebracht in 1989, was een spin-off van de Image Fight-serie en bracht de gameplay in een iets andere richting. De game speelt zich af in een biologische wereld en spelers moeten navigeren door een met parasieten geïnfecteerd menselijk lichaam vol organische vijanden en obstakels. X Multiply stond bekend om zijn unieke setting, uitdagende gameplay en krachtige graphics, die destijds tot de beste op het arcadeplatform behoorden.

Over het geheel genomen zijn de Image Fight-serie en X Multiply klassieke voorbeelden van het Shoot 'Em Up-genre, en zijn ze geliefd bij gamers die uitdagende gameplay, imposante graphics en tijdloze klassiekers waarderen. Of je nu een fan bent van retro-gaming of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze games zorgen gegarandeerd voor urenlang entertainment en spanning.

Collector's Edition bevat:

Collector's Edition-doos
Een uitstekende premium doos met magnetische sluiting in speciale retro-kunststijl om het spel en alle verzamelobjecten voor deze editie te verzamelen. Het formaat wordt gewijzigd naar 4:3 om de schermvibraties van die tijd naar de box over te brengen; het zal nog steeds dezelfde breedte en hoogte hebben om ervoor te zorgen dat het er goed uitziet in de plank naast andere Strictly Limited Games Collector's Edition.
Bijzonderheden: Ca. 28 cm x 21 cm x 4,8 cm, 11 x 8,2 x 1,8 inch.

Spelhandleiding
Kleurrijke handleiding met spelinstructies.
Details: Inbegrepen in en passend bij de Nintendo Switch-gamekoffer.

Visueel Compendium
Een compendium bestaande uit een spelgids en een kunstboek, dat alle informatie en diepgaande inzichten over deze drie legendes uit de gamegeschiedenis zal bevatten. Blijf ons volgen voor updates over dit indrukwekkende format!
Bijzonderheden: Ca. 28 cm x 21 cm x 4,8 cm. 11” x 8,2” x 1,8”

Orginele soundtrack
De geweldige soundtracks van Image Fight, Image Fight 2 en X Multiply.
Bijzonderheden: Soundtrack op CD's in Jewel Case.

Verzamelaars munt
Verzamel de eerste van vijf gelimiteerde irem-munten, één voor elk van de vijf komende delen van de irem-collectie. Het arcade-geïnspireerde muntontwerp zal o.a. omvatten de drie iconische schepen van de games.
Bijzonderheden: Ca. 5 cm x 7 cm, 1,9” x 2,7”, 2 g

Markeersticker
Stickerafdrukken geïnspireerd op de originele arcade-tenten. Samen met de retro herdrukset creëren ze een arcade-sfeer in huis.
Bijzonderheden: Ca. 19,6 cm x 4,2 cm, 7,7” x 1,6”, 2 g

Omkeerbare poster
Met de omslag van de irem Collection Volume 1 kunstwerken.
Bijzonderheden: maat ca. 15 cm x 15 m, 6' x 6', 5 g

DIY spelverpakking reproductie
Herbouw de Image Fight NES- en Famicom-verpakking.
Bijzonderheden: ca. 14 cm x 9,7 cm x 2,20 cm, 5,5” x 3,8” x 0,8”

Arcade/Game Flyer-herdrukken
Getrouwe herdrukken van de originele flyers.
Bijzonderheden: Diverse retro flyers en printmateriaal in diverse formaten.


Login or register to join the conversation