Quantcast
JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle R | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle R - €19.99

Korting €10
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892020694
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €29.99 €19.99
PlayStation 5 games overzicht
JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle R - PlayStation 5

Omschrijving

Een nieuwe aflevering van JoJo's Bizarre Adventure, bekend om de charismatische helden, opvallende grafische stijl en onvergetelijke uitspraken (“Yare yare daze…”) komt eraan! JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R!

- Geweldige visuals, geheel in de stijl van Hirohiko Araki
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R heeft een grafische stijl die helemaal JoJo is, waardoor de manga van Hirohiko Araki echt tot leven komt. Je kunt nu zelf de personages van Hirohiko Araki verplaatsen, waardoor je het gevoel krijgt dat je je in de manga bevindt. Graphics en tekst komen samen om het karakteristieke gevoel op te roepen.

- 50 speelbare personages uit alle JoJo-verhaallijnen
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en andere personages uit meerdere generaties in JoJo's Bizarre Adventure komen samen! Met 50 speelbare personages uit alle verhaallijnen kun je populaire gevechten uit elk verhaal meemaken en personages uit verschillende universums voor het eerst met elkaar zien vechten!

- Verschillende speltypen
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R bestaat uit de speltypen All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode en Gallery Mode. Het belangrijkste speltype, All Star Battle Mode, biedt niet alleen gevechten tussen personages uit de originele game, maar ook gloednieuwe gevechten die uniek zijn voor All-Star Battle R. Je kunt meer dan 100 gevechten spelen met verschillende instellingen en omstandigheden. All Star Battle Mode bevat ook speciale cosmetische skins voor personages en unieke illustraties die je kunt bewonderen in de Gallery Mode.

- De ontwikkeling van de game ten opzichte van de oorspronkelijke All Star Battle
Het game-ontwerp van Jojo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R is gebaseerd op het All Star Battle-systeem uit 2014 met een aangepast vechttempo en de toevoeging van trefferstops en springstoten. Dankzij nieuwe audio-opnamen van de stemacteurs van deel 6 van de anime wordt de sfeer van de tekenfilmserie volledig tot leven gebracht. Zowel fans van de originele All Star Battle als nieuwkomers zullen van de ervaring genieten.


Login or register to join the conversation