Quantcast
Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao Collector's Edition - €148.00

Korting €41.99
Genre: Adventure
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG9844267263
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €189.99 €148.00
PlayStation 5 games overzicht
Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Na een ontmoeting met professor Sarcophagus tijdens het varen over de Middellandse Zee, gaat de beroemde Belgische verslaggever op zoek naar het graf van farao Kih-Oskh.

Wat zijn de duistere geheimen die in de tombe verborgen zijn? Van Egypte tot India, via Arabië, Kuifje en Bobbie zullen uiteindelijk een gigantisch drugshandelnetwerk in het Oosten onderzoeken.

- Trouw aan de stripreeks
Met alle facetten van het Kuifje-universum en met een verhaal vol wendingen die deel uitmaken van Hergé's grote creatieve nalatenschap, dompelt de game je onder in het hart van het mysterieuze Egypte en andere landen van oneindige schoonheid. “Cigars of the Pharaoh”, het 4e album van de reeks, werd voorgepubliceerd in december 1932 in de jeugdbijlage “Le Petit - Vingtième”.

- Veel avonturen om te beleven
Sluit je aan bij Kuifje in een reeks puzzels boordevol actie terwijl hij een internationale drugshandelzaak probeert op te lossen door de Oriënt te verkennen, maar ook een oude tempel, een woestijn, de diepten van een weelderige jungle en andere prachtige maar uitdagende locaties.

- Veel verschillende gameplays om onder de knie te krijgen
Een unieke en innovatieve gameplay die alle belangrijke elementen van avontuurlijke en onderzoeksvideogames combineert. Een spel dat je in de schoenen van een verslaggever plaatst, op zoek naar aanwijzingen, infiltreert op vijandige plaatsen en puzzels oplost met behulp van onderzoeksdialogen die weelderig zijn verrijkt met adembenemende videosequenties.


Login or register to join the conversation