Quantcast
Marvel's Guardians of the Galaxy | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Marvel's Guardians of the Galaxy - €22.00

Korting €47.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5021290091870
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.9 / 5

Bestel direct voor €69.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Marvel's Guardians of the Galaxy - PlayStation 5

Omschrijving

Ga op een wild avontuur in het heelal met deze nieuwe kijk op Marvel's Guardians of the Galaxy. In deze third-person actie-adventuregame ben je Star-Lord en dankzij jouw gewaagde en enigszins dubieuze leiding heb je een zonderlinge groep van onwaarschijnlijke helden overtuigd om met je mee te gaan.
Een of andere minkukel (vast jij niet) heeft een aantal rampzalige gebeurtenissen veroorzaakt en alleen jij kunt de onvoorspelbare Guardians lang genoeg bij elkaar houden om een complete interplanetaire meltdown te voorkomen. Gebruik Element Blasters, tag-teamgevechten, dropkicks met jetboots, alles mag. Denk je de boel onder controle te hebben, loopt alles toch nog in de soep. Maar de gevolgen van je acties zorgen er wel voor dat de Guardians altijd op hun hoede moeten zijn.
In dit originele Guardians of the Galaxy-verhaal van Marvel ontmoet je krachtige nieuwe wezens en unieke versies van iconische personages, die allemaal verwikkeld zijn in een strijd om het lot van het sterrenstelsel. Het is tijd om het universum te laten zien wat je waard bent.
Alles onder controle. Toch?

LEID DE GUARDIANS OF THE GALAXY

Je speelt als Star-Lord, dus niets is verboden terrein tijdens het vechten, van Element Blasters en dropkicks aangedreven met je jetboots tot tag-teamgevechten. De Guardians vechten aan je zijde terwijl jij bepaalt wat er gebeurt en je tegenstanders overweldigt met kenmerkende aanvallen. Ondertussen hebben je beslissingen zowel luchtige als compleet onverwachte gevolgen voor de rest van je reis.

GLOEDNIEUW VERHAAL
Je nieuwe groep legendarische buitenbeentjes staat op het punt om het universum te redden in deze nieuwe maar getrouwe kijk op de Guardians of the Galaxy. Op de een of andere manier heb je een aantal rampzalige gebeurtenissen veroorzaakt die je op een wild avontuur door verbluffende werelden leiden, bewoond door iconische en originele Marvel-personages. Zet de 80s mixtape vol hits nog wat harder en maak je klaar voor de dropkick.

VAN BUITENBEENTJES TOT SUPERHELDEN
Jij bent het enige dat deze onvoorspelbare Guardians bij elkaar houdt, dus zorg maar dat je snel beter wordt in dit leiderschapsding. Storm samen met deze ongewone benadering van een familie aan je zijde door het heelal, een lach en een traan gegarandeerd. Wat je ook te wachten staat, je weet dat het geweldig wordt.

PRE-ORDER-BONUS:
Pre-order Marvel's Guardians of the Galaxy en je ontvangt vroegtijdig het Throwback Guardians Outfit Pack. Hiermee ontvang je direct een outfit voor elke Guardian. De outfits zijn getrouwe interpretaties van een aantal van de meest iconische looks uit de comics.
De outfits in dit pack zijn:
- Team-Lord (Star-Lord)
- Black Vortex (Gamora)
- Thanos Imperative (Drax)
- The Stinger (Rocket)
- Impaler (Groot)


Login or register to join the conversation