Quantcast
Metro Exodus Complete Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Metro Exodus Complete Edition - €28.00

Korting €11.99
Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG5366542566
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Metro Exodus Complete Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Beleef het ultieme post-apocalyptische avontuur en ontdek een prachtige vijandige wereld in deze epische first person shooter, nu verbeterd voor PS5 en Xbox Series X.

Metro Exodus Complete Edition bevat de Metro Exodus-campagne voor één speler en beide spannende uitbreidingen; The Two Colonels en Sam's Story, allemaal met verbluffende Ray Tracing op 60 FPS.

Metro Exodus is een verhaalgedreven first-person shooter van 4A Games die dodelijke gevechten en stealth combineert met verkenning en overlevingshorror in een van de meest meeslepende gamewerelden ooit.

Vlucht uit de verbrijzelde ruïnes van het dode Moskou en begin aan een epische, continentale reis door post-apocalyptisch Rusland in het grootste metro-avontuur ooit.

Verken de Russische wildernis in uitgestrekte, niet-lineaire levels en volg een spannende verhaallijn geïnspireerd op de romans van Dmitry Glukhovsky, die een heel jaar doorloopt van lente, zomer en herfst tot de diepten van de nucleaire winter.

Geïnspireerd door de romans van Dmitry Glukhovsky, zet Metro Exodus het verhaal van Artyom voort in het grootste Metro-avontuur ooit.


- Verbeterd voor Xbox Series X - geoptimaliseerd voor platformspecifieke functies, waaronder 60 FPS tot 4K resolutie en Ray Traced-belichting. Xbox Series X-versie vereist download.

- Verbeterd voor PlayStation 5 - geoptimaliseerd voor platformspecifieke functies, waaronder 60 FPS tot 4K resolutie, Ray Traced-belichting en DualSense™ Haptic Feedback-ondersteuning.

- Het complete pakket - inclusief Metro Exodus en alle DLC-content - The Two Colonels en Sam's Story.

- Ervaar Sandbox Survival - vlucht uit de verwoeste ruïnes van het dode Moskou en volg een aangrijpend verhaal dat klassieke Metro-gameplay koppelt aan enorme, niet-lineaire levels.

- Dodelijke gevechten en stealth - ga op zoek naar componenten om je arsenaal aan handgemaakte wapens in het veld aan te passen, en neem het op tegen menselijke en gemuteerde vijanden in spannende tactische gevechten.

- Verken een vijandige wereld - begin aan een reis die een heel jaar door de lente, zomer en herfst naar de diepten van de nucleaire winter gaat. Ontdek de Russische wildernis, tot leven gebracht met dag / nacht-cycli en dynamisch weer.


Login or register to join the conversation