Quantcast
Moonscars | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Moonscars - €22.00

Korting €7.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG9265563041
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Moonscars - PlayStation 5

Omschrijving

Onder grimmig maanlicht vecht de woeste krijger Gray Irma, gedreven door een eenzaam doel: vind de beeldhouwer en ontrafel het mysterie van haar bestaan.

Verleg de grenzen van je gevechtsvaardigheden en beheers nieuwe vaardigheden om vooruitgang te boeken in een meedogenloze niet-lineaire 2D-wereld. Neem het op tegen de meedogenloze duisternis die je probeert te vernietigen. In Moonscars is elke dood een les die je hebt geleerd - en terwijl je elke uitdaging overwint, zullen nieuwe waarheden worden onthuld.

De dood vormt je
Voordat je opstaat, moet je eerst vallen. Vorm jezelf tot een meesterstrijder door een cyclus van beproeving en triomf.

Een grimmig prachtige wereld
Verken de schaduwen en geheimen verborgen in het maanlicht van een schilderachtig niet-lineair 2D-rijk ontsierd door wanhoop en wanhoop.

Test je vastberadenheid
Verbeter je vaardigheden en reflexen in uitdagende, actievolle gevechten. Hak en pareer met je zwaard, gebruik unieke speciale wapens en voer krachtige Witchery uit.

De maan hongert

Ontdek een vreemd, duister fantasieverhaal vol wendingen en ingewikkelde wereldopbouw. Zoek de waarheid van je creatie en word beloond.

Klei, bot en ichor
Wees getuige van verhalen en herinneringen aan verraad, lijden en wraak terwijl Grijze Irma en haar medemensen van vlees en klei op zoek zijn naar waarheid en een doel.


Login or register to join the conversation