Quantcast
MotoGP 22 Day One Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

MotoGP 22 Day One Edition - €29.99

Korting €20
Genre: Racing Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 8057168505139
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €49.99 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
MotoGP 22 Day One Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De meest meeslepende en authentieke MotoGP™-game-ervaring ooit. De virtuele en echte wereld zijn nog nooit zo versmolten geweest!

De hele wereld van MotoGP™

Ontdek alle nieuwe content van het MotoGP™-seizoen van 2022. Meer dan 120 piloten, meer dan 20 officiële circuits en alle emoties van het officiële kampioenschap wachten op je. En als je een duik in het verleden wilt nemen, kun je met meer dan 70 historische kampioenen het beste uit de MotoGP™-geschiedenis herbeleven.

'Nine Season' 2009

Beleef één van de meest opwindende en iconische kampioenschappen in de geschiedenis van de MotoGP™ opnieuw !

17 hoofdstukken, één voor elke Grand Prix van het seizoen 2009, liggen in het verschiet! Kruip in de huid van legendes als Rossi, Lorenzo, Stoner en Pedrosa op het hoogtepunt van hun carrière. In elke aflevering sta je voor verschillende uitdagingen en beleef je de meest iconische momenten van het wereldkampioenschap opnieuw. Alle inhoud wordt aan het begin van elk hoofdstuk uitgebreid met meer dan 50 minuten aan echt beeldmateriaal, volledig ingesproken en geregisseerd door Mark Neale, regisseur van de beste MotoGP™-documentaires.

Waar kampioenen worden gemaakt

Word de rijder die je altijd al wilde zijn met nieuwe tutorials die je helpen snel te verbeteren door middel van korte gameplay-sessies of ga naar de MotoGP™ Academy om de kampioen in jou te onthullen! Door middel van nieuwe speluitdagingen leer je alle kneepjes van het vak om op elk circuit de snelste te zijn.

Beleef de meest realistische game-ervaring en pas je rit aan

Duik diep in de meest realistische en meeslepende MotoGP™-ervaring ooit! Creëer je eigen wereld in de MotoGP™-videogame en race nog stijlvoller: dankzij 5 krachtige grafische editors kun je elk aspect van de game aanpassen, van de aankleding van de racemotoren tot de kostuums van de rijders.

Plan jouw succes met de managementcarrière!

Creëer je eigen team of sluit je aan bij een officieel team. Kies je personeel en ontwikkel en verbeter jouw motor, het frame, de aerodynamica en de elektronica: neem de volledige controle over je game-ervaring! Creëer een junior team in Moto2™ en Moto3™: huur een teammanager, technisch directeur en een rijder in om nieuwe doelen te bereiken.

Nieuwe multiplayer

Voor het eerst in de franchise kun je je vriend uitdagen in de Split-screen modus voor 2 spelers! Of geniet van waanzinnige cross-play online gevechten online (PS4 versus PS5 en Xbox One versus Xbox Series X|S)


Login or register to join the conversation