Quantcast
MotoGP 23 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

MotoGP 23 - €28.00

Korting €11.99
Genre: Racing Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 8057168506396
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
MotoGP 23 - PlayStation 5

Omschrijving

ALLE SENSATIE VAN HET ECHTE KAMPIOENSCHAP IN DE MEEST GEAVANCEERDE, COMPLETE EN UITDAGENDE MotoGP™ EXPERIENCE tot nu toe!

ER IS ER MAAR 1

Het gevoel om schouder aan schouder te racen met de meest geprezen MotoGP™-kampioenen is weer terug, met een nieuw hoofdstuk vol spannende nieuwe mogelijkheden! En net zoals er maar één rijder is die uiteindelijk het kampioenschap opeist, is er ook maar één officiële MotoGP™ videogame!

EEN NIEUWE CARRIÈRE OM TE ONTDEKKEN
Je uiteindelijke doel mag dan nog steeds hetzelfde zijn: het klassement beklimmen van Moto3™ naar Moto2™ tot de Olympus van de MotoGP™, maar de manier waarop je het pad van je carrière kunt kiezen is volledig opnieuw ontworpen om je de meest realistische en persoonlijke ervaring ooit te geven. De relatie met de andere rijders zal een grote rol spelen: Rivaliteit kan de race en uiteindelijk je carrière echt beïnvloeden, dus let goed op het nieuwe in-game virtuele Social Media platform... en kijk goed uit!
En net als in het echte leven kunnen cruciale momenten je carrière ineens een boost geven: dit zijn de nieuwe Turning Points, shortcuts om sneller door de verschillende klassen te komen met speciale uitdagingen.

SENSATIE VOOR IEDEREEN
Of je nu een ervaren, doorgewinterde coureur bent of voor het eerst op 2 wielen zit, MotoGP™23 weet je ervaring altijd plezierig en motiverend te maken. Het nieuwe Neural Aid System is ontworpen om je prestaties te analyseren en je realtime ondersteuning te bieden bij het sturen, remmen en accelereren. Via speciale tutorials kun je specifieke aspecten van het spel grondig verkennen. En daarna kun je verder bouwen aan je zelfvertrouwen of je stijl perfectioneren in de prestigieuze MotoGP™ Academy, om alle trucs te leren om kampioen te worden.

ALLES KAN VERANDEREN
Gemakkelijk maakte nooit grote overwinningen. Dus als je in bent voor een uitdaging, zul je dol zijn op de nieuwe Dynamic Weather-functie! Dit zorgt voor het hoogste niveau van onvoorspelbaarheid in het spel, met een droge race die snel kan veranderen in een natte chaos. Maak optimaal gebruik van de nieuwe Flag-to-Flag-regel om je motoren te verwisselen en een strategisch voordeel op je rivalen te behalen! Wanneer alles kan veranderen, is timing alles!MAAK HET JE EIGEN
Je persoonlijke stijl komt niet alleen tot uiting in de manier waarop je rijdt, maar ook in de look die je kiest! Dus laat je creativiteit de vrije loop en laat je stijl zien met de eindeloze mogelijkheden van onze krachtige grafische editors!
Je kunt je creaties nu delen vanuit D1 dankzij de cross-play functie.

RACEN ZONDER GRENZEN
Om te bewijzen dat je de beste bent, moet je iedereen uitdagen. Nu kan dat. MotoGP™23 bevat volledige cross-play* om het op te nemen tegen andere spelers, ongeacht hun platform en consolegeneratie. En als de concurrentie in dezelfde ruimte zit als jij, kun je er in de Split-Screen-modus achter komen wie de echte koning van de bank is.
Tot slot kun je het met de nieuwe Ranked Races opnemen tegen andere spelers met hetzelfde vaardigheidsniveau voor de meest intense en uitdagende duels!

*Cross-play beschikbaar tussen PlayStation- en Xbox-consoles.


Login or register to join the conversation