Quantcast
My Little Pony a Maretime Bay Adventure | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

My Little Pony a Maretime Bay Adventure - €19.99

Korting €10
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060528037563
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €29.99 €19.99
PlayStation 5 games overzicht
My Little Pony a Maretime Bay Adventure - PlayStation 5

Omschrijving

Breng magie terug naar Equestria en speel met de nieuwe generatie MY LITTLE PONY-personages in een avontuur vol plezier, mode en goede vrienden!

Earth Pony Sunny wil van de wereld een betere plek maken door Maretime Bay Day te organiseren, een vergeten viering van vriendschap en magie. Maar een of andere pony is erop uit om het feest te bederven - en ze stelen taarten, laten konijntjes los en bederven zelfs Pipps schilderijen!

Alleen jij kunt Sunny helpen het meest magische feest te geven dat Equestria ooit heeft gezien. Gebruik je magie om modeshows te geven, de schattigste dieren te vinden, met de Pegasi te vliegen en meer. Pas je pony's aan door nieuwe vaardigheden en accessoires te ontgrendelen, waaronder nieuwe hoeden en sieraden, skeelers en modemagie. Je vrienden Hitch, Izzy, Zipp en Pipp zijn hier om je te helpen bij elke stap. En je kunt een andere speler uitnodigen voor minigames voor meerdere spelers!

De pony's hebben jou nodig om Maretime Bay Day onvergetelijk te maken. Kun jij de mysterieuze partypooper vinden en de magie terugbrengen?


Login or register to join the conversation