Quantcast
Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections - €28.00

Korting €31.99
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892026443
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.3 / 5

Bestel direct voor €59.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections - PlayStation 5

Omschrijving

Vier de 20e verjaardag van Naruto's animedebuut met NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, de volgende iteratie in de blockbuster Ultimate Ninja STORM-reeks.

- Het grootste aantal personages ooit

Meer dan 130 geliefde personages nemen het tegen elkaar op in krachtige ninjagevechten! In toevoeging tot de vorige reeks games zullen nieuwe personages onder meer de broers omvatten die legendarische ninja-clans begonnen, Ashura en Indra Otsutsuki, evenals personages uit BORUTO, zoals Boruto Uzumaki (Karma), Kawaki en Jigen.

- Het verhaal van Naruto en Sasuke's rivaliteit gecombineerd tot één geheel!

Voor het eerst in een game zal het mogelijk zijn om scenes her te bevelen uit Naruto's kindertijd tot het finale gevecht met Sasuke, in beeld gebracht aan de hand van animescenes en in-game gevechten. Spelers van vorige Ultimate Ninja STORM-games zullen verbeterde graphics opmerken.

- Geniet van een speciale verhaalmodus, exclusief gemaakt voor deze game! De game bevat een origineel, exclusief verhaal dat zich focust op Boruto. Het plot begint met Boruto Uzumaki die een meisje ontmoet in de populaire online game 'Ninja Heroes', waarna hij zich al snel bevindt in een groot gevecht waarbij de hele ninjawereld betrokken is.

- Ervaar de nieuwe 'Simple Control Mode' De nieuwe Simple Control Mode vereenvoudigt de besturing en voert automatisch een variatie aan acties uit! De reeks aanvallen kan met één druk op de knop uitgevoerd worden, gaande van het lopen naar een vijand door middel van een Chakra Dash tot het uit de mouw schudden van

combo's! De modus wordt niet alleen aangeraden voor beginners, maar is ook voor doorwinterde spelers die zich op het gevecht willen focussen om de aanval van de tegenstander te kunnen lezen.


Login or register to join the conversation