Quantcast
New Joe & Mac Caveman Ninja - T-Rex Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

New Joe & Mac Caveman Ninja - T-Rex Edition - €18.00

Korting €21.99
Genre: Platform Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 3701529501067
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.4 / 5

Bestel direct voor €39.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
New Joe & Mac Caveman Ninja - T-Rex Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Welkom in de pre-hysterische jungle
We zijn terug in het verre verleden, toen 'Rock & Roll' nog over stenen ging en 'Fast Food' een snelle maaltijd was die je niet kon vangen.
2 holbewoners genaamd Joe & Mac leven in een vredig en rustig dorpje. Althans, het was rustig tot een stelletje Neanderthalers alle vrouwen uit het dorp ontvoerden.Het is nu aan Joe & Mac om ze te redden. Ze nemen het op tegen dodelijk dinosauriërs en vleesetende planten in deze waanzinnige en kleurrijke actie-platformer in het Jura-tijdperk, met volledig herontworpen graphics!
De HD-versie van dit bekende arcade-spel is nog steeds grappig en eigenzinnig, maar ook langer, beter, sneller en sterker...

Features
- EEN GLOEDNIEUW DESIGN: Ervaar een volledige en getrouwe remake van het originele arcadespel met nieuwe graphics, nieuwe geluiden, en betere besturing voor een ongeëvenaarde ervaring
- NIEUWE MODI: In het menu vind je 2 modi[/b]: een arcade-modus (Remake) en een uitgebreide modus met daarin een langere spelervaring.
- CO-OPMODUS: Misschien is één prehistorische gozer niet voldoende. Nodig een vriend van je uit om van een nog sterker avontuur te genieten.
- ELKE MODUS BEVAT NIEUWE FEATURES: een trainingsmodus, eindbazenmodus, scoremodus en, om nog sneller dan ooit te spelen, een speedrunmodus!
AL deze features IN een grappig, kleurrijk en eigenzinnig SPEL, en EEN uitdagend en lang SPEL VOOR ALLE gamers.


Login or register to join the conversation