Quantcast
No Man's Sky | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

No Man's Sky - €38.00

Korting €21.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892023596
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €59.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
No Man's Sky - PlayStation 5

Omschrijving

Geïnspireerd door het avontuur en de verbeelding waar we dol op zijn uit klassieke sciencefiction, presenteert No Man's Sky je een melkwegstelsel om te verkennen, vol met unieke planeten en levensvormen, en constant gevaar en actie.

In No Man's Sky is elke ster het licht van een verre zon, elke ster draait om planeten vol leven, en je kunt naar een van hen gaan die je kiest. Vlieg soepel van de verre ruimte naar planetaire oppervlakken, zonder laadschermen en zonder grenzen. In dit oneindige, procedureel gegenereerde universum ontdek je plaatsen en wezens die andere spelers nog nooit hebben gezien - en misschien ook nooit meer zullen zien.

Bevat de volgende grote updates sinds de lancering: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions, de 2.0 BEYOND-update, Synthesis, Living Ship, Exo Mech, Desolation en de 3.0-update, ORIGINS, Next Generation, Companions, Expeditions, Prisma's, Sentinel en Outlaws.

Er wacht een epische reis naar het centrum van een gedeeld universum, waarin je kunt verkennen, handelen, vechten en overleven!


Login or register to join the conversation