Quantcast
Paleo Pines: The Dino Valley | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Paleo Pines: The Dino Valley - €18.00

Korting €11.99
Genre: Simulatie
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG1830038287
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €29.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Paleo Pines: The Dino Valley - PlayStation 5

Omschrijving

Welkom op Paleo Pines, een knus eiland met lieve dinosauriërs, bijzondere bewoners en een mysterieus verleden. Evolutie is hier een andere weg ingeslagen, waardoor er een wereld is ontstaan waar mens en dinosauriër in harmonie leven!

Ontdek het eiland met je maatje Lucky, ontrafel de geheimen en maak vrienden met nieuwe dino's. De lokale inwoners zijn nieuwsgierig naar je en helpen je graag met je missie (en geven je misschien wel wat werk!). Samen met Lucky verbouw je gewassen, help je plaatselijke inwoners, maak je vrienden met schattige dinosauriërs, ontdek je de verloren geschiedenis van het eiland en creëer je een gezellig dinoreservaat.

Ga op een dinozoektocht
Ga op avontuur samen met je dinomaatje, Lucky, die je al kent sinds ze in een ei zat. Is zij de laatste van haar soort? De andere Parasaurolophussen zijn zoek, dus het is aan jullie om erachter te komen waar ze zijn. Verken Paleo Pines, een betoverend eiland met talloze vriendelijke inwoners en verborgen plekjes. Vind hier een thuis, maak vrienden en ontdek de verloren geschiedenis van het eiland. Ga samen je trouwe ros Lucky op reis!

Creëer een gezellig dinoreservaat
Bouw een thuisbasis op het eiland en ga op zoek naar parasaurolophussen. Op Paleo Pines kun je uiting geven aan je individualiteit en creativiteit, waardoor geen twee ranches hetzelfde zijn! Bouw vierkante hokken of niet (de plaatselijke bevolking zal er wel iets van vinden!). Creëer een romantische tuin, geef je ranch een knus bosgevoel of word een echte boer met rijen omgeploegde aarde. Personaliseer je personage aan de hand van allerlei kenmerken. Vergaar een kleurrijke verzameling kleding (overal vind je weer andere items) en wissel van stijl via je kledingkast!

Ontdek en maak vrienden met dinosauriërs
Op het eiland Paleo Pines komen al je dinodromen uit! Tal van eigenwijze dinosauriërs, en helpende handen, lopen hier in het wild rond om bevriend mee te raken. Lok ze door hun geluid met je fluit na te bootsen en bezegel de vriendschap met een lekker hapje of een toet op de neus! Win hun vertrouwen door knusse hokjes te maken en erachter te komen waar ze blij van worden. De wilde dino's trekken rond en zijn niet allemaal even makkelijk te vinden. Sommige verschijnen zelfs alleen onder speciale omstandigheden, dus er is altijd wel iets om te ontdekken. Als je ranch groot genoeg is, kun je al je nieuwe dinovrienden een fijn reservaat bieden. Bekijk het Dinodagboek om alles te weten te komen over de wezens die op het eiland leven.

Word een meesterlijke dinoboer
Bedrijf landbouw en verbouw gewassen het hele jaar door met (en voor) je dinovrienden! In het begin doe je alles met de hand, maar naarmate je het vertrouwen van je nieuwe vrienden wint, helpen ze je een recordoogst te realiseren, die je vervolgens aan de inwoners kunt verkopen. Naarmate je ranch groeit, kom je erachter dat elke dino een speciale landbouwvaardigheid heeft om je te helpen met je taken. Met een beetje liefde, verzorging en oog voor detail verbouw je in een mum van tijd de beste gewassen op Paleo Pines. Het duurt niet lang of iedereen heeft het over jou en je hulpjes!

Verken betoverende landschappen

In de wildernis van Paleo Pines is veel te zien, van de bloemenvelden van de Veridian Valley tot de rode ravijnen van Ariacotta. Haal alles uit elke dag door de mooie landschappen van het eiland te verkennen, met allemaal speciale verzamelbare items en dino's. Maak een rustige wandeling door groene velden en verzamel onderweg wilde gewassen of spring op je trouwe dino om op zoek te gaan naar verborgen plekjes. Neem even pauze en zie hoe de wilde dinosauriërs met elkaar spelen. Er is altijd wel iets te vinden of een dino om bevriend mee te raken!

Word lid van een gezellige gemeenschap
Een scala aan eigenzinnige (en vriendelijke!) inwoners helpen je graag met je zoektocht. Grootmoeder is misschien wat koppig, maar als je haar leert kennen, heeft ze een hart van goud. Vrienden maken in de gemeenschap is net zo belangrijk als de vriendschappen met je dino's onderhouden. Terwijl je rondrijdt op je dino's, landbouw bedrijft en op verkenning gaat, kom je allerlei nieuwe personages tegen met elk hun eigen verhaal, items, problemen of kennis die ze met je delen. Je kunt hen dag en nacht helpen door missies te voltooien, waarmee je weer nieuwe gebieden vrijspeelt, en hun winkels en centra in de gemeenschap te bezoeken. En wie weet, misschien heeft iemand wel het perfecte cadeau waarmee je je ranch kunt opfleuren!


Login or register to join the conversation