Quantcast
PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance - €33.00

Korting €6.99
Genre: Adventure
Platform: PlayStation 5
EAN: 5061005352414
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €39.99 €33.00
PlayStation 5 games overzicht
PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance - PlayStation 5

Omschrijving

Catboy, Owlette en Gekko werken samen met An Yu, Newton Star, Ice Cub, Lilyfay en Bastet om een Mighty Alliance te vormen.

Nadat een groot ongeluk bij PJ Power Q waardevolle stukjes technologie en edelstenen over de aarde heeft verspreid, moeten deze buitengewone helden deze opnieuw opbouwen. Stap in de Explorider en begin aan een nachtelijk avontuur door de verlaten straten van The City. Je zult meer ontdekken terwijl je de bamboebossen, geheime grotten en de heilige tempel in Mystery Mountain verkent.

Glijd vervolgens door de IJswereld om de besneeuwde grotten te bereiken op zoek naar de verloren delen. Maar wees er snel bij! Voordat ze in verkeerde handen vallen. Romeo, Luna Girl en Night Ninja zijn nooit ver weg en staan altijd klaar om chaos te veroorzaken. Samen zijn deze buitengewone kinderen groter en beter. Gebruik hun unieke vaardigheden, van supersnelheid tot sneeuwballen, om de slechteriken te stoppen.

Verzamel edelstenen, ontdek geheimen, ontgrendel verborgen maskers en meer. Weet je, de nacht is het juiste moment om misdaad te bestrijden! Dus stort je in dit zijwaarts scrollende platformavontuur, houd de vervelende schurken tegen en repareer de PJ Power Q. Jij hebt de kracht om een held te worden.


Login or register to join the conversation