Quantcast
Prodeus | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Prodeus - €18.00

Korting €16.99
Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: 5056635600585
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €34.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Prodeus - PlayStation 5

Omschrijving

Herleef de chaos van old-school first-person shooters!

Prodeus is een first-person shooter uit de oudheid, opnieuw ontworpen met behulp van moderne renderingtechnieken en -technologie. Ervaar de kwaliteit die je zou verwachten van een moderne AAA-game, ontworpen met retro-esthetiek en gameplay die de door technologie opgelegde limieten van oudere hardware oproepen.

De game bevat een handgemaakte campagne van FPS-veteranen uit de branche, coöp- en competitieve multiplayer-spellen die zijn gebaseerd op klassieke modi, en een ingebouwde community-mapbrowser voor onmiddellijke actie met bijna onbeperkte niveaus om te spelen.

Maak je klaar om de muren rood te schilderen. Dit is de Boomer Shooter waar je op hebt gewacht!

Functies:
- Retro-look, modern tijdperk: schutters uit het verleden en heden botsen met graphics die de hoogwaardige 3D-technologie van vandaag combineren met retro-beelden. Ervaar over-the-top explosies van lo-fi pixels en hi-tech deeltjeseffecten terwijl je het opneemt tegen de Prodeans en krachten van Chaos.
- Pure retro FPS-chaos: stel jezelf voor snelle en hectische non-stop actie. Schiet en baan je een weg door hordes door chaos voortgebrachte wezens met behulp van een arsenaal aan klassiek over-the-top wapens.
- Regent rood: Spetter de stalen muren en buitenaardse zalen met het bloed van je vijanden. Ervaar de bloederige spanning van de oudere schutters, tot 11 gekozen dankzij Prodeus' heerlijk demente verminkingssysteem.
- Door de gemeenschap gemaakte niveaus: ontdek nieuwe arena's via een ingebouwde browser vol met door de gemeenschap gemaakte kaarten en houd de viscerale gevechten fris.
- Multiplayer Mayhem: Werk samen en neem het tegen elkaar op in verschillende multiplayer-modi. Neem het op tegen de campagne in coöp voor 4 spelers en duik in de strijd in Deathmatch, Team Deathmatch, CTF en meer voor 16 spelers, en til de zaken vervolgens naar een hoger niveau door aangepaste spelmodi te maken en te delen.
- Frag to the Music: Barst bloedvaten terwijl je luistert naar een supercharged metal soundtrack van retro FPS-componist Andrew Hulshult (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil) die dynamisch van versnelling verandert om je acties te begeleiden.


Login or register to join the conversation