Quantcast
Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey Collector's Edition - €58.00

Korting €11.99
Genre: Puzzel en Behendigheid
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG8402836784
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €69.99 €58.00
PlayStation 5 games overzicht
Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Richt, schiet en knal op deze ongelooflijke eilandvakantie!

Wat is een betere manier om het 35-jarig jubileum van Bub te vieren dan door samen met hem en Bob op een nieuw bubbel-knallend avontuur te gaan?

Dit nieuwe deel in de klassieke Japanse actie-puzzelgame-franchise brengt het avontuur van onze draken naar de derde dimensie en kan optioneel zelfs in virtual reality worden ervaren via PlayStation VR (PSVR)!

Het nieuwe Bubble Blasting-plezier

De Bubble Dragon-broers Bub en Bob staan voor een verrassing wanneer hun vakantie op het eiland een onverwachte wending neemt voor een episch, bubbel-knallend avontuur in Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey. Verken weelderige tropische eilanden, vredige oevers van het meer en zelfs de piramides terwijl je 100 nieuwe puzzels oplost in Puzzle Bobble's allereerste 3D en optionele VR-ervaring! Deze game barst van het vrolijke ontwerp, schattige personages, tijdloze, leuke gameplay voor zowel fans van de serie als nieuwkomers, en bevat een geheel nieuwe score van Zuntata, de componisten van de originele serie!

Functies:

- 100 nieuwe puzzels: gloednieuwe 3D-puzzels met speciale bubbels, leuke power-ups en items voegen meer diepte en fysica toe voor een verbijsterende uitdaging

- Volledige PS VR-ondersteuning [optioneel/alleen PS4-versie]: Virtual reality transformeert spelers in een bubbel-knallende draak om puzzels aan te pakken in een nieuw first-person perspectief, met fysieke interacties in combinatie met PlayStation Move-controllers. Je kunt naadloos schakelen tussen spelen op tv en VR met cross-reality.

- 3 verschillende puzzelmodi: beheers de 100 steeds moeilijker wordende puzzels in de verhaalmodus, ontspan en maak eindeloze puzzels in de oneindige modus, of spring in de online 1v1 duelmodus, die wedstrijden op PS5, PS4 en PS VR ondersteunt.

- Makkelijk op te pikken en te spelen, maar uitdagend om te beheersen: eenvoudige bediening en intuïtieve spelmechanica introduceren puzzels op een leuke, niet-intimiderende manier

- Bevat een geheel nieuwe partituur van Zuntata, de componisten voor de originele serie!

- 3 nieuwe toegankelijkheidsmodi voor kleurenblindheid

Collector's Edition bevat:

- Special Collector's Edition Box
- Colorful Game Manual
- Original Soundtrack
- Vacation Odyssey Beach Towel, ca. 80 x 180cm (separately bundled with Collector's Edition Box)
- 2 VR Headset compatible Bub and Bob Goggle Decal Stickers
- Bub and Bob Acrylic Keychains
- Double-Sided Poster, A2
- 4 Die Cut Stickers, 6 x 4,5cm
- 3 Vacation Post Cards


Login or register to join the conversation