Quantcast
R-Type Final 3 Evolved Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

R-Type Final 3 Evolved Deluxe Edition - €54.99

Genre: Shooter
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810100860417
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.5 / 5

Bestel direct voor €54.99 €54.99
PlayStation 5 games overzicht
R-Type Final 3 Evolved Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

De legendarische shoot-'em-up-hit is terug met een ongeëvenaarde R-Type-ervaring! R-Type Final 3 Evolved staat bekend om zijn kleurrijke beelden en hectische shooter-actie en voert het op in zijn explosieve debuut op PS5™ met 3D-graphics en gemoderniseerde gameplay-functies.

Zowel nieuwe als ervaren spelers kunnen hun ervaring vormgeven met het op prestaties gebaseerde moeilijkheidssysteem en aanpasbare schepen. Ervaar klassieke R-Type-handelsmerken zoals de 'Force'-monteur, samen met een nostalgische en verslavende gameplay-loop. Navigeer door een heel universum van nieuwe en klassieke podia, neem het op tegen vijanden die evolueren op basis van je prestaties en blaas de concurrentie weg met wereldwijde klassementen!

R-Type Final 3 Evolved verenigt R-Type Final 2 en de PS5™ met 7 exclusieve podia gemaakt door Kazuma Kujo zelf - alle Stage Pass 1-DLC, nieuwe schepen en een multiplayer-modus voor maximaal 6 spelers - volledig opnieuw gemaakt in Onwerkelijke motor 5!

Functies:
- Geëvolueerde verbeteringen: ervaar het explosieve avontuur van R-Type op PS5™, waar de hectische actie van de originele games samenkomt met bijgewerkte 3D-beelden en moderne gameplay-functies.
- Universele uitdaging: het op prestaties gebaseerde moeilijkheidssysteem past zich aan de individuele ervaring van elke speler aan, waardoor dit spel toegankelijk is voor zowel nieuwe als ervaren piloten.
- Aangepaste uitrusting: kies uit een vloot jagers uit eerdere delen en personaliseer elk element van je schip, inclusief de kleur, wapenuitrusting en emblemen. Je kunt zelfs je piloot naar wens aanpassen in de hangar!
- Werelden van nieuwe content: R-Type Final 3 Evolved bevat exclusieve PS5™-podia gemaakt door Kazuma Kujo, alle hommage-podia van Stage Pass 1 en update versie 2.0.0. die nieuwe speelbare schepen, een nieuwe multiplayer-modus, wereldwijde ranglijsten en meer bevat.

Deluxe editie:

Deluxe Edition bevat een soundtrack-cd plus een softcover-kunstboek in de gamekoffer.


Login or register to join the conversation