Quantcast
Redout 2 Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Redout 2 Deluxe Edition - €22.00

Korting €22.99
Genre: Racing Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 5016488139892
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €44.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Redout 2 Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Het snelste racespel in het universum.

Redout 2 is een eerbetoon aan klassieke arcade-racegames en het vervolg op het door recensenten geprezen Redout, waar racen door de dystopische woestenij van een halflege aarde een van de populairste sporten in het melkwegstelsel is.

Bereik onmogelijke snelheden in opzwepende futuristische races in een uitgebreide singleplayer campagne en competitieve multiplayer.

Uitgebreide besturingssystemen, krachtige hovership-aanpassingen en een geweldige soundtrack maken Redout 2 de beste anti-zwaartekrachtracer.

Snelheid en besturing: ervaar in de traditie van anti-zwaartekracht raceklassiekers duizelingwekkende snelheden en een intuïtieve besturing. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen meteen met Redout 2 aan de gang kunt, maar ook dat het erg bevredigend is als je weet te voldoen aan de hoge moeilijkheidsgraad. Draai, rol en duik je een weg door de meest krankzinnige levels in de geschiedenis van het genre.

Uitgebreide Career Mode: vlieg door honderden events in 36 unieke circuits, die ook nog eens allemaal omkeerbaar zijn! Scheur langs je tegenstanders en heers aan de finish, van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en intense Boss Races.

Competitieve multiplayer: race tegen andere coureurs in intense online multiplayer-actie. Waag je aan nieuwe uitdagingen met regelmatig toegevoegde content, naast seizoenen met unieke esthetische beloningen.

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden: Kies uit 12 verschillende chassis en pas je eigen hovership volledig aan met een ongelooflijke selectie aan aandrijvingen, stabilisatoren, roeren, luchtkoelers, vleugelkleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, verf en meer! Leg met de Photo Mode je supersnelle hoogtepunten vast en deel deze.


Login or register to join the conversation