Quantcast
Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles Deluxe Edition - €44.00

Korting €15.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810100861537
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.7 / 5

Bestel direct voor €59.99 €44.00
PlayStation 5 games overzicht
Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Rapsodie: Marl Kingdom Chronicles
Ervaar de harmonieuze combinatie van verhaal en zang in Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles, de voortzetting van Rhapsody: A Musical Adventure verteld door twee boeiende RPG's! Terwijl deze titels voor het eerst hun weg naar het Westen vinden, brengen ze verbeterde verhalenboekbeelden, betoverende muziek en lieve personages, zowel oude als nieuwe, met zich mee!

In de voetsporen van haar moeder Cornet gaat de jonge Kururu op reis om haar eigen prins te vinden in Rhapsody II: Ballad of the Little Princess. Compleet met meer nummers, een nieuw turn-based vechtsysteem en een nieuw en toch bekend verhaal, deze titel is klaar om je hart te laten zingen!

In Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom sluit een reeks charmante hoofdstukken de verhalen van Rhapsody en zijn personages af. Ervaar gebeurtenissen die plaatsvinden vóór, tijdens en na de vorige Rhapsody-titels, inclusief een oprechte conclusie over Cornets moeder, Cherie. Het vernieuwde en verfijnde vechtsysteem schittert met gecombineerde karakteraanvallen en de toevoeging van een 3D-camera.

Functies:
- Een verrukkelijk debuut: Rhapsody II en III staan centraal tijdens hun westerse debuut met muzikale avonturen in Marl Kingdom!
- Een geweldige make-over: de charmante beelden uit het verhalenboek zien er beter uit dan ooit en bevatten een nieuwe 3D-cameramodus voor Rhapsody III!
- Een verhaal verteld door middel van liedjes: een hartverwarmend verhaal dat tot leven wordt gebracht door middel van verleidelijke liedjes en vocale uitvoeringen!


Deluxe-editie bevat:

- Fysiek volledig spel
- Een dubbelzijdige papieren poster
- Een kunstboekje met zachte kaft
- Een omkeerbare hoes


Login or register to join the conversation