Quantcast
Rustler | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Rustler - €12.00

Korting €17.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5016488137638
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €29.99 €12.00
PlayStation 5 games overzicht
Rustler - PlayStation 5

Omschrijving

Grand Theft Horse - relschoppen in de middeleeuwen! Overwin het koninkrijk of zorg voor zijn vernietiging

Voltooi krankzinnige missies, vermoord helden, steel paarden, vecht tegen ridders, beroof boeren en wordt de ultieme middeleeuwse boef in een open-wereld actie-game, vol met verwijzingen van bekende films, series en videogames!

Klassieke GTA-gameplay krijgt een ouderwetse make-over. Het Grote Toernooi biedt de kans om de hand van een prinses te winnen. Start jouw eigen avontuur, van een lokale rover tot een beroemd kampioen. Of niet! Guy (dat ben jij) en zijn vriend Buddy hebben hun zinnen gezet op het winnen van het toernooi door gebruik te maken van opgepimpte paarden en de Holy Hand Grenade. Het is waanzin en chaos vol humor!

Grand Theft Horse - Richt chaos aan in een middeleeuwse wereld, geïnspireerd op klassieke GTA-gameplay. Gebruik zwaarden, speren, drollen - alles wat nodig is om de klus te klaren!

Draag de kroon - Je begint arm en je zal jezelf op moeten werken om Het Grote Toernooi te winnen. Werk samen met vreemde karakters, bedrieg je vijanden en graaf dinosaurusskeletten op (want waarom ook niet?!)

Middeleeuwse open wereld - Hoe jij het spel speelt, is aan jou! Voltooi missies of breng je tijd door met het aanrichten van zo veel mogelijk chaos ten koste van anderen

Minstreel van macht - Huur een getalenteerde muzikant in om wat deuntjes te spelen en zo een krachtige soundtrack toe te voegen aan jouw avontuur!


Login or register to join the conversation