Quantcast
Sand Land Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sand Land Collector's Edition - €139.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG1841564398
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €139.99
PlayStation 5 games overzicht
Sand Land Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Verken een woestijnachtige wereld waar zowel mensen als demonen te kampen hebben met de gevolgen van een nijpend watertekort: SAND LAND. Ontmoet de prins der demonen, Beelzebub, zijn chaperon Thief en de onverschrokken Sheriff Rao. Volg dit team op een buitengewoon avontuur en ga op zoek naar de legendarische bron die verborgen ligt in de woestijn.

In deze actie-RPG speel je als Beelzebub, leer je zijn krachten te beheersen en gids je je kleine groep helden door de woestijn van SAND LAND. Trotseer de gevaren die er legio zijn: tussen bandieten, de bloeddorstige plaatselijke dieren en het koninklijke leger raak je niet zomaar tot aan de legendarische bron!

Gebruik je behendigheid en verbeelding om tanks en andere voertuigen in elkaar te zetten om je te helpen deze grootse contreien te doorkruisen.

Vertrek op een epische reis:
Beleef een spannend avontuur van de maker van Dragon Ball, Akira Toriyama.

Voertuigen die je verbeelding overstijgen:
Deblokkeer voertuigen en upgrade ze met verschillende mechanische onderdelen zoals wapens, motoren en ophangingen. Verbeter en bestuur een reeks voertuigen zoals gevechtstanks, motoren en zelfs springende robots die je zullen helpen om elke plekje van het continent te verkennen.

Jouw wereld, jouw stijl:
Kruip in de huid van Beelzebub en ontwikkel zijn vechtkunsten op basis van je manier van spelen. Personaliseer je voertuigen met verschillende decoratieve elementen en creëer unieke stijlen.

Word de redder die de wereld nodig heeft:
Ontwikkel je uitvalsbasis in de stad Spino en smeed banden met de inwoners. Vergaap je aan een groeiende stad die steeds meer mogelijkheden biedt terwijl je de ballingen uit de woestijn hiernaartoe leidt.

Collector's Edition bevat:

- Sand Land
- Deluxe Edition
- Customizable S.H. Figuarts Beelzebub (20cm with stand)
- Steelbook
- Postcard Set
- Exclusive Box


Login or register to join the conversation