Quantcast
Shadow of the Ninja Reborn | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Shadow of the Ninja Reborn - €34.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 4260650748547
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.9 / 5

Bestel direct voor €0.00 €34.99
PlayStation 5 games overzicht
Shadow of the Ninja Reborn - PlayStation 5

Omschrijving

Ervaar de heropleving van een klassiek ninja-avontuur met Shadow of the Ninja - Reborn. Deze side-scrolling actiegame, oorspronkelijk uitgebracht in 1990 voor de NES, is nu na 33 jaar minutieus geremasterd door het oorspronkelijke ontwikkelingsteam. Ondanks een gemiddelde leeftijd van 55 jaar blijft de passie van het team voor game-ontwikkeling onwankelbaar.

De geremasterde versie behoudt de retro-kunststijl en maakt gebruik van nieuwe technologieën om de beelden met fijnere details te verbeteren. De ninjahoofdrolspelers Hayate en Kaede hebben een volledig nieuw ontwerp ondergaan, waardoor spelers een visueel verbluffende ervaring krijgen.

De gevechtsopties zijn uitgebreid met een verscheidenheid aan wapens en ninjagereedschappen, waaronder werpninjagereedschappen voor aanvallen over lange afstanden en krachtige close-combat-wapens. Neem deel aan gevechten met ninjazwaarden, kettingen, een buskruitpistool, kanonskogel, shurikens, een gigantische knuppel, een kapmes, ijzeren caltrops en genezende rijstballen.

De klassieke coöpmodus keert terug, waardoor spelers het plezier van samen spelen opnieuw kunnen ontdekken. Kies ervoor om uitdagingen alleen aan te pakken of werk samen met een vriend om geduchte vijanden te verslaan. Shadow of the Ninja - Reborn brengt de spanning van het originele spel terug en biedt een nostalgische maar verfrissende game-ervaring.

- Handleiding inbegrepen
- Opnieuw geboren uit de NES-cultklassieker, nog een uitzonderlijke Tengo Project-game
- Speel solo of werk samen in de modus voor 2 spelers
- Evenwicht tussen de charme van de originele NES-game-ervaring en moderne verbeteringen
- Met sterren gevulde originele soundtrack van Hiroshi Iwatsuki en Iku Mizutani


Login or register to join the conversation