Quantcast
Sheepo | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sheepo - €55.00

Korting €4.99
Genre: Adventure
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810105670615
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €59.99 €55.00
PlayStation 5 games overzicht
Sheepo - PlayStation 5

Omschrijving

Jij bent Sheepo en het is je eerste werkdag bij een intergalactische soortendatabase. Je eerste taak? Om een onbekende planeet te bezoeken en al zijn levende wezens te redden van uitsterven! Het lijkt misschien veel werk voor één dag, maar gelukkig duurt een dag op planeet Cebron 8000 aardse dagen. Helaas is je salaris gebaseerd op Cebron-dagen.

Sheepo is een metroidvania, maar bevat geen standaard gevecht. In plaats daarvan is de gameplay gebaseerd op platformactie en verkenning. Met de verzameling van elk wezen kan Sheepo graven, vliegen en teleporteren over een onderling verbonden reeks landschappen, waarbij hij verborgen heiligdommen, oude ruïnes en vreemde personages blootlegt.

Om een wezen te vangen, moet Sheepo hun niet-uitgekomen ei vinden, dat toevallig sterk wordt bewaakt door die soort 'koningin' (ook bekend als een baas). Met elk ei dat Sheepo verzamelt, krijg je de mogelijkheid om bij contact in dat wezen te veranderen en te verkennen de diepere uithoeken van de uitgestrekte omgeving van de planeet

FUNCTIES:
- Strakke platformactie met afwisseling. Speel zowel als Sheepo als de verscheidenheid aan wezens waarmee je in contact komt. De gameplay blijft fris terwijl je consequent de bewegingen van elk wezen leert!
- Doorkruis een uitgestrekt landschap met tal van verborgen kamers en personages. Verken oude mijnen, een verlaten winkelcentrum, weelderige bossen, het groezelige rioolstelsel en nog veel meer.
- 75+ verborgen veren om te verzamelen (de valuta van de planeet), die kunnen worden uitgegeven in de laatst overgebleven winkel in DeadMall.
- Niet-lineaire gameplay. Terwijl je onderzoekt, ontdek je eieren en krijg je meer transformaties. De wereld van Sheepo gaat snel open zodat je je eigen route kunt maken.
- Ontmoet de lokale bevolking en ontdek wat er gebeurt met de planeet Cebron


Login or register to join the conversation