Quantcast
Skautfold: Usurper | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Skautfold: Usurper - €29.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3760328372384
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €29.99 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
Skautfold: Usurper - PlayStation 5

Omschrijving

Skautfold: Usurper
Usurper is een vervolg op Shrouded in Sanity, kennis van de eerste game is echter niet nodig, het is het tweede deel van de Skautfold-gamereeks.

Usurper is een actie-RPG van Metroidvania. Met Eldritch-verschrikkingen ontketend door de buitenwereldse Citadel, is het jouw taak om Londen van zijn verschrikkingen te verlossen. Gebruik het nieuwe 'Guard'-systeem dat behendig spel en nauwkeurigheid beloont, om de enorme structuur bloot te leggen en de nachtmerries die erin op de loer liggen te verslaan.

Het vechtsysteem van Usurper is opgebouwd rond 'Guard'; een systeem waarmee de speler aanvallen kan doorstaan en risico's kan nemen, waarbij nauwkeurige timing en risicobeoordeling wordt beloond. In plaats van onmiddellijk gezondheid te verliezen wanneer de speler wordt geraakt, verliezen ze 'Bewakingspunten' (die functioneren als een regeneratieschild). Als deze op zijn, loopt de speler meestal schade op. Als de speler binnenkomende aanvallen echter nauwkeurig ontwijkt, zal hij een groot deel van die aanvalsschade omzetten in 'Bewakingspunten', waarmee je het tij van het gevecht kunt keren en de overhand kunt krijgen. Dit systeem stelt iedereen in staat om in het spel te komen, maar biedt nog steeds een hoog vaardigheidsplafond voor spelers die op zoek zijn naar een uitdaging.


Login or register to join the conversation