Quantcast
Skull and Bones | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Skull and Bones - €28.00

Korting €51.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3307216250043
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.3 / 5

Bestel direct voor €79.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Skull and Bones - PlayStation 5

Omschrijving

Let op: Internetverbinding en PlayStation Plus-abonnement vereist

Skull and Bones is gëinspireerd op een van de dodelijkste periodes uit de geschiedenis - het einde van de 17e eeuw. Deze periode wordt beschouwd als de tweede Gouden Eeuw van de piraterij en vormt het decor voor een chaotisch en meedogenloos tijdperk van piraten, strijdende facties, machtige organisaties en keizerrijken die allemaal strijden om de macht van het ongetemde paradijs in de Indische Oceaan.

Naarmate spelers verschillende contracten voltooien voor verkopers, plaatselijke facties en belangrijke figuren in de wereld, krijgen ze toegang tot meer hulpmiddelen en mogelijkheden om een beruchte piraat te worden. Spelers nemen deel aan spannende gevechten op zee en zetten alles op het spel voor de ultieme buit. Tijdens die gevechten maken ze gebruik van krachtige wapens en pantsers om andere schepen kapot te schieten, nederzettingen aan te vallen en vijandelijke forten met de grond gelijk te maken. Spelers bouwen en varen op verschillende schepen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en uitstraling. De vele aanpassingsopties voor schip en kapitein, maken het mogelijk om elke missie anders aan te pakken en uit te groeien tot een destructieve macht op zee.

Spelers breiden hun imperium uit door hun krachten te bundelen met maximaal 2 andere vrienden of spelers die ze op zee tegenkomen. Om de uitdaging te vergroten, kunnen spelers PvP inschakelen om de strijd aan te gaan tegen machtige organisaties, lokale facties of zelfs rivaliserende piraten. Hierdoor is elke reis in het Skull & Bones-universum uniek.

FEATURES:
- Bouw een reputatie op om toegang te krijgen tot meer hulpmiddelen en mogelijkheden terwijl je steeds riskantere contracten accepteert om zo veel mogelijk buit binnen te slepen.
- Creëer tot wel 12 schepen en personaliseer ze met verschillende wapens en pantsers om je overwinningskansen te vergroten.
- Wees op je hoede in deze woeste open wereld die geïnspireerd is op de Indische Oceaan. Er schuilt gevaar in elke hoek.
- Bepaal zelf hoe je de zee wilt trotseren. Zeil alleen of vorm een team met twee vrienden in PvE of PvEvP.
Login or register to join the conversation