Quantcast
Slave Zero X Calamity Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Slave Zero X Calamity Edition - €49.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5056635606358
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €49.99
PlayStation 5 games overzicht
Slave Zero X Calamity Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Hack en snijd je een weg door een dystopische toekomst om een door mensen gemaakte god te doden.

Slave Zero X is een stijlvolle 2,5D-actiegame met karakters die zich afspeelt in de biopunkwereld van Slave Zero (1999). Run & Slash je een weg door een dystopische toekomst in dit personage-actiespel dat weerklank zal vinden bij fans van Devil May Cry, Strider en Guilty Gear.

Vanaf de top van Megacity S1-9 regeert de Soevereine Khan met vuisten van ijzer en vlees. Onder de rottende fundamenten van de stad begint een wraakzuchtige krijger aan een reis om hem te vermoorden. Vijf jaar vóór de gebeurtenissen van Slave Zero brengt Slave Zero X nieuw leven in een wereld waar gruwelijke, levende machines, bekend als Slaves, klaar zijn om het nieuwste oorlogsinstrument in de lange en bloedige geschiedenis van de mensheid te worden. Een geheime groep krijgers, bekend als The Guardians, hoopt te voorkomen dat deze biomecha op de wereld worden losgelaten, maar een zwaardvechter in hun gelederen heeft een ander idee: gebruik het wapen van de vijand tegen hen. Door te fuseren met een gestolen Slave Unit Prototype, wordt Shou een woedende duivel die erop uit is een valse God te doden.

- KILLERCOMBOS: gebruik snel zwaardvechten, explosieve munitie en stijlvolle combo's tegen een leger van vlees en metaal.

- DOOD VAN BOVEN: Luchtjongleren, sprinten en veelvuldig wisselen van doelwit zorgen ervoor dat je vijanden van elke grootte kunt uitschakelen, terwijl muurspringen en platformactie je kunnen helpen je vijanden te slim af te zijn.

- VECHT VOOR JE LEVEN: Verover mini-bazen, decorstukken en climax-1-op-1-ontmoetingen die intense uitdagingen bieden tegen onvergetelijke schurken.

- KRACHT IS NIETS ZONDER CONTROLE: gebruik de trainingsruimte om nauwkeurige en krachtige bewegingen aan te scherpen en verwoestende aanvalssequenties aan elkaar te rijgen.

- BATTLE TO THE BEAT: een op de jaren 90 geïnspireerde soundtrack met zware Drum'n'Bass en funky industriële muziek die de gevechten nog spannender maakt.

- FEEST UW OGEN: Een unieke visuele esthetiek combineert nostalgische 2D-sprites met een geavanceerd verlichtingssysteem en gestileerde 3D-omgevingen.

- HET EINDE IS NOOIT HET EINDE: Na het voltooien van de campagne wachten er nog meer uitdagingen in een uitgebreide en hectische 'Bloody Palace' procedurele uitdagingstoren met een online topscore-klassement.

Slave Zero X: Calamity Edition bevat:
- het fysieke spel van de Standard Edition, alle inhoud van de Standard Edition (gids, controlekaart en exclusieve skin)
- een exclusief kunstboek met de titel 'Visuals of Megacity S1-9', dat ook een stripverhaal bevat (in het Engels)
- 3 prachtige kunstkaarten
- 2 cd's met de originele soundtracks van Slave Zero X en het originele Slave Zero-spel!
- Alle inhoud verpakt in een verzamelbare instopdoos


Login or register to join the conversation