Quantcast
Slaycation Paradise | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Slaycation Paradise - €18.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060264377749
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €29.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Slaycation Paradise - PlayStation 5

Omschrijving

SLAYCATION PARADISE - BOEK JE VAKANTIE IN DE WOESTENIJ

Diep verscholen in het hart van het sterrenstelsel, biedt onze geavanceerde vestiging bij Slaycation Paradise exclusieve toegang tot vermakelijke slachtactiviteiten voor alle warpreizigers die de dagelijkse sleur willen ontvluchten. Ontdek onze prachtige en chaotische bestemmingen gevuld met monsters die op je ondergang uit zijn. Slacht je zorgen en geniet van je leven terwijl de wereld om je heen verdort en sterft!

BEZOEK ONZE UNIEKE EN EXOTISCHE APOCALYPTISCHE LOCATIES

De unieke interdimensionale portalen van Slaycation Paradise bieden een verleidelijke selectie van alternatieve aarde vernietigingsscenario's waar jij en je familie van kunnen genieten. Bewonder de adembenemende vergezichten terwijl werelden sterven in vurige hellelandschappen. Dip je tenen in rivieren van bloed terwijl je nipt aan een margarita.*

Voor dat 'dreigende einde van het universum' gevoel is er niks zoals Slaycation Paradise. Stap maar naar binnen, de slachting is heerlijk!

*Het gebruik van zware wapens onder invloed van alcohol wordt niet aanbevolen.

WEES CREATIEF EN MAAK JE EIGEN TOWER DEFENSE OPSTELLING

De simpelweg geweldige Constructie Assemblagetoren (C.A.T.-kit) is gratis voor alle bezoekers en biedt aangepaste verdedigingswerken waar je maar wilt. Perfect voor al je defensieve behoeften tegen die vervelende zombiehorden! **

Je C.A.T.-kit zal jou en je geliefden een verbeterd beveiligingsniveau geven en ervoor zorgen dat je van elk moment geniet tijdens je verblijf gedurende het einde van de dagen.

**Gebruik op eigen risico. Slaycation Paradise Ltd. accepteert geen aansprakelijkheid voor opgelopen verwondingen of zombieplaaginfecties.

PROFITEER VAN ONZE CATALOGUS VOOR PREMIUMWAPENS EN TORENVERHUUR

Geniet van onze wapenselectie die bestand is tegen de apocalyps, van het klassieke pomphagelgeweer tot de vlammenwerper, de kattenwerper, de toverstaf en nog veel meer. Of het nu gaat om als boter door menigten te snijden of het strijden tegen monsters ter grootte van Kaiju's, ons ongelooflijke arsenaal zorgt voor plezier tijdens het slachten.

VERDIEN BELONINGEN VOOR SLAYCATION-CLUBLEDEN

Bij Slaycation Paradise geven we graag iets terug aan onze leden. Tijdens je tocht met ons zal je Slaycation-clubbeloningen verdienen, waarmee je nieuwe apocalyptische bestemmingen, knotsgekke nieuwe wapens of geweldige upgradevoordelen vrij kunt spelen. Alleen het beste is goed genoeg voor onze gewaardeerde klanten!


Login or register to join the conversation