Quantcast
Sonic Superstars | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sonic Superstars - €28.00

Korting €11.99
Genre: Platform Game
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG2499659419
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Sonic Superstars - PlayStation 5

Omschrijving

Ga op avontuur door de mystieke Northstar Islands in deze nieuwe kijk op het klassieke en snelle 2D Sonic platform-spel. Speel als Sonic, Tails, Knuckles en Amy. Maak gebruik van nieuwe en dynamische Emerald-krachten om te bewegen en de aanval aan te gaan. Ga solo of met tot wel 3 andere spelers op weg door prachtige nog nooit eerder geziene landschappen. Zorg ervoor dat Dr. Eggman, Fang en een nieuwe mysterieuze vijand de gigantische dieren op het eiland niet zomaar in Badniks kunnen veranderen!

- De klassieker in een nieuw jasje: De snelle 2D-platformer vol actie zoals je hem kent, maar met nieuwe 3D-graphics, nieuwe krachten en vaardigheden, een gloednieuwe setting, en nieuwe manieren om te spelen! Zo heb je de klassieke Sonic nog nooit meegemaakt!

- Speel als je favoriete personages: Kies uit Sonic, Tails, Knuckles en Amy om Dr. Eggman mee te verslaan. Gebruik hun unieke krachten om je een weg te banen door de Northstar Islands en op tijd Dr. Eggman te verslaan, die de handen ineengeslagen heeft met de oude bekende Fang en een mysterieuze nieuwe vijand.

- Gloednieuwe krachten en vaardigheden: Maak gebruik van de krachten van de Chaos Emeralds: Vermenigvuldig jezelf, klim omhoog via watervallen, verander van vorm en meer. Het kan allemaal met de krachten van de Chaos Emeralds.

- Meer vrienden, meer plezier: Speel voor het eerst in de geschiedenis van Sonic de hele campagne met tot wel 3 andere spelers in lokale coöp voor 4 spelers, waarin spelers ieder moment kunnen inspringen.

- Daag wereldwijd spelers uit: Speel lokaal of online met tot wel 8 spelers in het nieuwe speltype Battle Mode!


Login or register to join the conversation