Quantcast
Sony DualSense Wireless Controller (Midnight Black) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sony DualSense Wireless Controller (Midnight Black) - €69.99

Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 0711719575894
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.7 / 5

Bestel direct voor €69.99 €69.99
PlayStation 5 games overzicht
Sony DualSense Wireless Controller (Midnight Black) - PlayStation 5

Omschrijving

Bring gaming worlds to life

Haptische feedback**
Voel fysiek responsieve feedback op uw in-game acties met dubbele actuatoren die traditionele rumble-motoren vervangen. In je handen kunnen deze dynamische trillingen het gevoel van alles simuleren, van omgevingen tot de terugslag van verschillende wapens.

Adaptieve triggers**
Ervaar verschillende niveaus van kracht en spanning terwijl je interactie hebt met je in-game uitrusting en omgevingen. Van het terugtrekken van een steeds strakker wordende boog tot het remmen van een snel rijdende auto, voel je fysiek verbonden met je acties op het scherm.

Find your voice, share your passion

Ingebouwde micofoon and headset jack.
Chat online met vrienden*** met de ingebouwde microfoon of door een headset aan te sluiten op de 3,5 mm-aansluiting. Schakel spraakopname in een oogwenk in en uit met de speciale dempknop.

Create button
Capture and broadcast*** your most epic gaming moments with the create button. Building on the success of the pioneering SHARE button, “create” offers players more ways to produce gaming content and broadcast their adventures live to the world.

A gaming icon in your hands

Signature comfort
Neem de controle over met een geëvolueerd, tweekleurig ontwerp dat een iconisch , intuïtieve lay-out met verbeterde sticks en een opnieuw ontworpen lichtbalk.

Bekende functies
De DualSense ™ draadloze controller behoudt veel DUALSHOCK®4-functies, die terugkeren voor een nieuwe generatie van spelen.

Ingebouwde batterij
Opladen en spelen, nu via USB Type-C®****.

Geïntegreerde luidspreker
Selecteer games krijgen een extra dimensie met geluidseffecten met een hogere getrouwheid* die uit de controller barsten

Motion sensor
Breng intuïtieve bewegingscontrole naar ondersteunde games met de ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop

Verbeter je spel op Apple-apparaten

- Koppel de controller met je compatibele iPad, iPhone, Mac of Apple TV***** via Bluetooth®.
- Speel duizenden controller-ondersteunde games, waaronder games in Apple Arcade.
- Stream compatibele games van je PS4™- of PS5™-console naar je iPad, iPhone of Mac en speel door gebruik te maken van de PS Remote Play-app5.
- Breng intuïtieve bediening naar compatibele games met ondersteuning van touchpad en bewegingssensor.

Bluetooth®-koppeling
De controller kan via Bluetooth® rechtstreeks met je compatibele iPad, iPhone, Mac of Apple TV4 worden gekoppeld, voor het kenmerkende PlayStation®-comfort en de next-gen precisie van je game-ervaring.

Je kan zelfs genieten van het touchpad en de bewegingssensor van de controller en de adaptieve triggereffecten ervaren in compatibele games.

Game-apps
De draadloze DualSense™-controller is compatibel met duizenden games die door de controller worden ondersteund, waaronder games in Apple Arcade, en stelt je in staat om jouw game thuis en onderweg te verbeteren.

PS Remote Play******
Stream compatibele games van je PS5™- of PS4™-console naar je iPad, iPhone of Mac en speel door gebruik te maken van de PS Remote Play-app5 en je draadloze DualSense™-controller. De app vereist een internetverbinding en een account voor PlayStation™Network en is hier gratis verkrijgbaar: https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/***** Apparaten met macOS 11.3, iOS 14.5, iPadOS 14.5 of tvOS 14.5 of later worden ondersteund.

****** PS Remote Play vereist een Remote Play-app die is verbonden met Wi-Fi, een PS4™- of PS5™-console met de nieuwste systeemsoftware en een compatibele game. Een PS4- of PS5-console met een bekabelde verbinding via een LAN-kabel wordt aanbevolen. Versie 4.0 van de Remote Play-app op iOS en iPadOS of versie 4.1 op macOS is vereist om games te kunnen spelen met de controller via Bluetooth®.

* Compared to DUALSHOCK®4 wireless controller.
** Available when feature is supported by game.
*** Internet and account for PlayStation™Network required. Account holders must be 7+, under 18s require parental consent. Full terms apply: playstation.com/PSNTerms.
**** Cable not included. To connect or charge the controller use the USB cable supplied with the PS5™ console.


Login or register to join the conversation