Quantcast
Sony PULSE 3D Wireless Headset (Grey Camo) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Sony PULSE 3D Wireless Headset (Grey Camo) - €98.00

Korting €11.99
Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 0711719406891
Staat: Nieuw
Reviewscore: 5 / 5

Bestel direct voor €109.99 €98.00
PlayStation 5 games overzicht
Sony PULSE 3D Wireless Headset (Grey Camo) - PlayStation 5

Omschrijving

Geniet van een naadloze, draadloze ervaring met een headset die is afgesteld voor 3D-audio op PS5 ™ -consoles*. De draadloze PULSE 3D ™ -headset heeft een verfijnd ontwerp met dubbele microfoons met ruisonderdrukking, ingebouwde oplaadbare batterij en een reeks gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen.

Gebouwd voor een nieuwe generatie.

Afgestemd voor 3D-audio*
De draadloze PULSE 3D ™ -headset is speciaal afgestemd om de 3D-audio te leveren die mogelijk wordt gemaakt door de PlayStation®5-console. Aangedreven door Tempest 3D AudioTech, kan de PS5 ™ -console je in het midden plaatsen van ongelooflijk meeslepende soundscapes waar het voelt alsof het geluid uit elke richting komt.

Verfijnd ontwerp
Speel in stijl met een slanke headset die perfect past bij het uiterlijk van de PS5-console en is voorzien van verfijnde oorkussens en een hoofdbandriem voor extra comfort.

Ontworpen voor gamers

Dubbele verborgen microfoons
Zorg ervoor dat je online door je vrienden wordt gehoord** met twee ingebouwde microfoons, optimaal gepositioneerd voor duidelijke spraakopname en verbeterd door noise-cancelling-technologie.

Eenvoudige toegangscontrole

Pas uw opstelling aan terwijl u speelt met ingebouwde microfoondemping, hoofdvolume en in-game audio voor bediening van de chatmix. Controleer ook eenvoudig hoe u klinkt voor uw teamgenoten met de speciale microfoonbewakingsknop.

Ga verder met je avonturen

Wireless adaptor
Geniet van maximaal 12 uur draadloos gamen dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Maak verbinding met PS5- en PS4 ™ -consoles en compatibele Windows- en macOS®-computers met behulp van de meegeleverde adapter

3.5mm Jack
Sluit de headset eenvoudig aan op PlayStation®VR en op mobiele apparaten met de meegeleverde audiokabel met 3,5 mm-aansluiting***.

* Available when feature is supported by game.
** Internet and account for PlayStation™Network required. Account holders must be 7+, under 18s require parental consent. Fullterms apply: playstation.com/PSNTerms.
*** Built-in headset controls not supported on PS VR and mobile devices.


Login or register to join the conversation