Quantcast
Soulstice Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Soulstice Deluxe Edition - €38.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5016488139274
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €49.99 €38.00
PlayStation 5 games overzicht
Soulstice Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Het evenwicht in het Heilige Koninkrijk Keidas komt in gevaar als krachtige, woeste wezens, ''Wraiths'' genaamd, van de andere kant van de Veil binnendringen en de levenden dreigen op te eten. Wraiths corrumperen hun slachtoffers en kunnen zelfs hun lichaam overnemen, waardoor ze in onstuitbare monsters veranderen die op de gewone burgers jagen. De ''Chimaera's'', hybride krijgers geboren uit de vereniging van twee zielen, zijn de enigen die de mensheid kunnen beschermen.

Briar en Lute zijn twee zussen die herboren zijn als een Chimera. De transformatie heeft Briar bovenmenselijke kracht en veerkracht gegeven, terwijl Lute, die werd opgeofferd om haar ziel met die van haar zus te verbinden, een geest met mystieke krachten is geworden. Met de stem van Stefanie Joosten (Metal Gear Solid 5) worden Briar en Lute op een missie gestuurd om de puinhopen van een stad te heroveren die is verwoest door de Wraiths, alleen om te ontdekken dat de Orde waartoe ze behoren een veel complexer plan in gedachten heeft.

Verken een duistere wereld boordevol verborgen mysteries, beheers het gevarieerde gevechtsysteem en kruip in de huid van twee zussen in een coming-of-age fantasy-verhaal met snelle actie, gemene vijanden en adembenemende eindbaasgevechten.


Login or register to join the conversation