Quantcast
Spirit of the Island - Paradise Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Spirit of the Island - Paradise Edition - €18.00

Korting €11.99
Genre: Adventure
Platform: PlayStation 5
EAN: 8437024411550
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.6 / 5

Bestel direct voor €29.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
Spirit of the Island - Paradise Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Paradise Edition bevat:
- Spirit of the Island
- Speciale hoes
- Exclusieve stickerset

Je avontuur begint op een afgelegen eiland, ver weg in een tropische archipel. Wat ooit een welvarende toeristische bestemming was, is nu een schaduw van zijn vroegere glorie. Het is jouw taak om de eilandengroep weer tot leven te brengen! Verken de archipel, ontmoet de lokale bevolking en help ze om het toeristische paradijs te herstellen... terwijl je de mysteries van je verleden probeert te ontrafelen!

JE OP EEN NIEUWE PLEK VESTIGEN
Je leven in de tropen zal hectisch zijn, dus pak je gereedschap en ga aan de slag! Maar eerst heb je voedsel nodig, een plek om de nacht door te brengen en wat spullen om een boerderij te bouwen en je tropische reis op weg te helpen. Dus waar wacht je nog op... het is tijd om je nieuwe land te verkennen!

EEN OVERVLOED AAN ACTIVITEITEN
In Spirit of the Island beschik je over 10 unieke vaardigheden, zoals landbouw, mijnbouw, verzamelen, sociaal zijn en zelfs vissen in de vorm van een speciale minigame. Ga jij alles onder de knie krijgen?

JE REIS NAAR EEN TOERISTISCH PARADIJS
Maak van je eiland niet alleen een gastvrij thuis, maar ook een bloeiend toeristisch paradijs. Hoe meer toeristen je krijgt, hoe beter je economie zal zijn, wat belangrijk is om je reizen naar de afgelegen eilanden te financieren.

Maar hoe maak je ze het allemaal naar de zin, en wat verkoop je in je winkels? Daar komen je vaardigheden van pas!

DE BESTE REIS OOIT
Elke toerist krijgt de kans om zo veel van je eiland te houden dat ze besluiten te blijven, waardoor de stad meer inwoners krijgt. Dit deel is belangrijk omdat je ze dan aan kunt nemen om verschillende dingen voor je te doen, zoals het runnen van je winkels en helpen bij het onderhoud van het eiland. Dus doe je best om ervoor te zorgen dat hun reis fantastisch is!

DE KRACHT VAN TWEE
Spirit of the Island bevat een coöperatief speltype voor 2 spelers! Nodig een vriend(in) uit en begin samen aan jullie reis!
Bouw een boerderij, verbouw gewassen, maak heerlijke gerechten, bouw een winkel en verkoop je producten aan toeristen, verken de uitgestrekte archipel om schatten te vinden en ontdek de geheimen van het tropische paradijs!

ENORME TROPISCHE ARCHIPEL
In Spirit of the Island kun je 14 unieke eilanden verkennen, elk met zijn eigen fauna, geheimen en gevaren. Informatie over wie - of wat - deze eilanden bewoont, is in de loop der tijd verloren gegaan, maar je zult mysterieuze grotten vinden die door oeroude wezens bewaakt worden... ben je dapper genoeg om naar binnen te gaan en achter de mysteries ervan te komen?

DE LOKALE GEMEENSCHAP
De archipel krioelt van het leven! Ontmoet meer dan 14 unieke personages, elk met zijn eigen kenmerken en eigenaardigheden. En ja, ook romantiek behoort tot de mogelijkheden!

EEN AVONTUURLIJK LEVEN
Een van de unieke kenmerken van Spirit of the Island zijn de evenementen. Dit zijn een reeks terugkerende gebeurtenissen die gedurende het jaar (4 maanden) in het spel plaats vinden. Er valt altijd wel iets leuks te doen, dus bekijk regelmatig je agenda!


Login or register to join the conversation