Quantcast
Steelrising | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Steelrising - €19.99

Korting €40
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962015126
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €59.99 €19.99
PlayStation 5 games overzicht
Steelrising - PlayStation 5

Omschrijving

Combineer de kracht en snelheid van Aegis met je eigen vaardigheid om tegen robotlegers te vechten en de geschiedenis te herschrijven!

- Een unieke en mysterieuze heldin
Parijs brandt en bloedt tijdens de revolutie. Jij bent Aegis, een meesterwerk van robottechniek gemaakt door Vaucanson, een ingenieur in dienst van de Clockwork King. Benut je technische kennis om Aegis aan jouw speelstijl aan te passen en word een geduchte strijder, een dodelijke danseres of een meester van de elementaire kunsten.

- Dynamische en uitdagende gameplay
Voer genadeloze en intense gevechten tegen technologische hoogstandjes die even complex als moordlustig zijn. Tijdens de gevechten met deze hardnekkige vijanden en epische bazen worden je zenuwen en vaardigheden voortdurend tot het uiterste op de proef gesteld.

- Parijs is je speeltuin
De lichtstad is in duisternis verzonken en heeft jouw hulp nodig. Gebruik je energie, flexibiliteit en werktuigen om de straten, daken, wijken en kastelen van Parijs te verkennen en verborgen geheimen te ontdekken.

- Een fascinerend verhaal gebaseerd op de geschiedenis
Duik in een betoverende alternatieve geschiedenis vol ontzagwekkende mechanische vijanden en potentiële bondgenoten met dubieuze motieven. Je kunt alleen jezelf vertrouwen om de geschiedenis te ontwarren en ervoor te zorgen dat de revolutie slaagt!


Login or register to join the conversation