Quantcast
Street Fighter 6 Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Street Fighter 6 Collector's Edition - €128.00

Korting €171.99
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 0013388580200
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4 / 5

Bestel direct voor €299.99 €128.00
PlayStation 5 games overzicht
Street Fighter 6 Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Street Fighter 6 Collector's Edition bevat:
- Street Fighter 6 volledige game in Steelbook
- Mad Gear Collector's box
- Pop Up Parade figuren van Luke en Kimberly
- Artboek
- Sticker set
- Figure Diorama Boards
- Digitale contentHier is Capcoms nieuwe uitdager! Street Fighter™ 6 vertegenwoordigt de volgende evolutie van de serie.

De Street Fighter 6-ervaring, die wordt aangedreven door Capcoms eigen RE ENGINE, bestaat uit drie verschillende speltypen: World Tour, Fighting Ground en Battle Hub.

Gevarieerde groep van 18 vechters
Speel tegen legendarische meesters en favorieten van fans zoals Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly en meer in deze nieuwste editie waarin elk personage prachtig opnieuw is ontworpen en geweldige filmachtige specials heeft.

Heers in Fighting Ground
Street Fighter 6 biedt een zeer ontwikkeld gevechtssysteem met drie besturingstypes - Classic, Modern en Dynamic - waardoor je snel op je vaardigheidsniveau kunt spelen.
De nieuwe functie Real Time Commentary voegt veel spanning toe aan een competitieve wedstrijd en geeft makkelijk te begrijpen uitleg over je gameplay.
De Drive Gauge is een nieuw systeem om te beheren wat je hebt opgebouwd. Gebruik het met beleid om de overwinning te claimen.

Verken de straten in World Tour
Ontdek de betekenis van kracht in World Tour, een meeslepend speltype met een verhaal voor één speler. Verken Metro City en ver daarbuiten met je avatar. Maak kennis met meesters die je onder hun hoede nemen en je hun stijl en technieken leren.

Zoek rivalen in de Battle Hub
De Battle Hub vertegenwoordigt een belangrijk speltype van Street Fighter 6 waarin spelers zich kunnen verzamelen, communiceren en samen sterker worden. Gebruik de avatar die je maakt in World Tour om de spelkasten in de Battle Hub-ruimte te bekijken en tegen andere spelers te spelen, of ga naar de Game Center om te genieten van een aantal van Capcoms klassieke arcadegames.

Jouw pad om een World Warrior te worden begint hier.


Login or register to join the conversation