Quantcast
Super Crazy Rhythm Castle | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Super Crazy Rhythm Castle - €28.00

Korting €11.99
Genre: Muziek en Ritmisch
Platform: PlayStation 5
EAN: 4012927150450
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.9 / 5

Bestel direct voor €39.99 €28.00
PlayStation 5 games overzicht
Super Crazy Rhythm Castle - PlayStation 5

Omschrijving

Avontuur in de absurditeit

Een onvergetelijke reis met een licht hart en een tikkende voet. Je wordt één met de muziek en de waanzin.

Onwaarschijnlijke helden, benader Rhythm Castle! Binnen wacht de losgeslagen koning Ferdinand, klaar om zijn kroon te verdedigen en je dag te verpesten. Overwin zijn verwrongen uitdagingen en versla hem in zijn eigen spel. Gooi bonen in een eeuwenoud oproepingsritueel. Schakel een gigantische aubergine-dj uit. Bedek kleine vleesmensen met jus om redenen waarvan we beloven dat ze duidelijk zullen worden. En dat allemaal met behoud van de maat!

- Super Soundtrack - Met meer dan 30 nummers - plus een paar verborgen extra's - stem je af op oorwormrock, hiphop, dubstep en nog veel meer
- Crazy Co-op - Chaotische coöperatieve gameplay die leuk en toegankelijk is. Geen professional in ritmespellen? Elke speler kan zijn of haar muziek afspelen in de drie- of vierknopsmodus - of eropuit springen om zich te concentreren op het puzzelen terwijl je vriend de muziek covert! Of je nu alleen gaat of met vrienden samenwerkt, bereid je voor om de waanzin te omarmen en de uitdagingen van Rhythm Castle aan te gaan
- Multitasking Mayhem - Van muzikale escape room tot liftarcade: je moet buiten de maat denken om het kattenkwaad van de koning voor te blijven. Combineer muziek met lastige taken en knallende actie om elk niveau op te lossen!
- Herbeleef het ritme: op zoek naar een gouden medaille? Ontgrendel en speel elk nummer in het Muzieklab. No-nonsense, gewoon puur ritme!


Login or register to join the conversation