Quantcast
System of Souls | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

System of Souls - €22.00

Korting €7.99
Genre: Puzzel en Behendigheid
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG2651586744
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.9 / 5

Bestel direct voor €29.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
System of Souls - PlayStation 5

Omschrijving

Het is het jaar 2155 en het leven op aarde is onhoudbaar geworden: de milieusituatie verkeert in een erbarmelijke toestand. Om te overleven worden mensen gedwongen hun ziel over te brengen in een robotlichaam dat is ontwikkeld door het grote neurotechnologische bedrijf ION.

Na een onverwacht ongeluk wordt de hoofdrolspeler L-064N wakker in een van de robotlichamen en herinnert zich niets, maar met de enige informatie dat hij door ION in erbarmelijke toestand is gered. Nu bevinden zijn geest en ziel zich in een Android-lichaam zonder het vermogen om te communiceren, maar met technologische functies die veel beter zijn dan die van zijn menselijk lichaam.

System of Souls is een first-person puzzelplatformer. Tijdens een reeks tests zal de L-064N samen met Aura een overontwikkelde AI ontdekken, de neurotechnologische faciliteiten van ION en de gebeurtenissen die hem naar zijn huidige pad hebben geleid. Het verhaal lijkt te zijn gebaseerd op een eenvoudige uitleg, maar de speler zal geleidelijk de gevoelens en ervaringen van andere robotwezens zoals hij ontdekken, wat zal leiden tot een pad van twijfel over de waarheid die je is verteld L-064N zal verschillende vaardigheden verwerven en verbeteren naarmate hij vordert door de ophaalmodules die verschillende aspecten van het geheugen onderzoeken, zoals ideeën, persoonlijkheid of gevoelens.

Met deze ophaalmodules kan L-064N de verschillende tests onderzoeken en met succes oplossen die door Aura in zijn psyche zijn gesimuleerd en geïmplementeerd. Door deze tests op te lossen, wordt het neuronale netwerk van onze protagonist gestimuleerd, waardoor de reconstructie van zijn geheugen met behulp van Aura wordt vergemakkelijkt.

Verken en ontdek het verhaal van L-064N, leer over de immense wijsheid van Aura door middel van tests, ontdek personages met hun unieke verhalen, worstel om de uitdagingen van ION te overwinnen om je geheugen terug te krijgen en vind aanwijzingen die je zullen helpen de raadselachtige wereld van System of Souls terwijl je hersenkrakende puzzels oplost!


Login or register to join the conversation