Quantcast
Tales of the Neon Sea Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Tales of the Neon Sea Collector's Edition - €55.00

Korting €9.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG9844554623
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.3 / 5

Bestel direct voor €64.99 €55.00
PlayStation 5 games overzicht
Tales of the Neon Sea Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Tales of the Neon Sea Collector's Edition bevat:

- De fysieke versie van Tales of the Neon Sea
- Een boek met ansichtkaarten
- De soundtrack van het spel
- Een poster
- Een complete set stadsmagneten
- Een verzamelbox

Op een onbekend moment leven bewuste robots samen met mensen in de wereld. Tussen angst en onderlinge afhankelijkheid is de relatie tussen de twee rassen gedoemd eeuwig vast te blijven zitten.

De hoofdpersoon is een voormalige politieagent die zijn carrière opgaf, teleurgesteld door de politie, en nu zijn brood verdient als privédetective, als in een mist van de ene zaak naar de andere, van de ene fles naar de andere. Om hem heen wordt de stad dag en nacht verlicht, bedekt door de enorme hemelse stad die het licht van de zon verbergt. Het is in deze schaduw dat alle verboden verlangens, alle lusten tot leven komen.

Bij toeval accepteert de hoofdrolspeler een verdwijningszaak in een bar, zonder te weten dat deze ogenschijnlijk gewone zaak moorddadige en vergeten demonen uit het verleden zal terugbrengen. Verdrongen herinneringen zullen worden onthuld en een aspiratie die al zoveel jaren vergeten is, zal weer de kop opsteken.

Spelkenmerken:
- Een fascinerend detectiveverhaal - Tijdens het spel moet de speler plaats delict verkennen, aanwijzingen analyseren, ondervragingen uitvoeren en nog veel meer om puzzels op te lossen en zaken aan het licht te brengen. Lukt het jou om de waarheid achter de schijn te achterhalen, of word je meegesleept door de gebeurtenissen? Als het tijd is om een deel van de waarheid te onthullen, loop je het risico in een nog dieper mysterie te vervallen.

- Vintage Pixel-Glory-stijl vergezeld van geweldige muziek en geluidseffecten - De game is gemaakt in een vintage pixel-art-stijl, verbeterd met verlichting en speciale effecten voor een onvergetelijke visuele ervaring. Deze ervaring gaat gepaard met hoogwaardige geluidseffecten en muziek, om je de illusie te geven het rijke en kakofonische universum van de toekomst binnen te gaan.

- Ingewikkeld pixelart-ontwerp - In de voetsporen van de hoofdrolspeler van de game betreed je de menselijke taferelen van een futuristisch cyberpunkuniversum weergegeven met pixelart.

- Een uitdaging die bestaat uit verschillende elementen en puzzels - Tijdens het spel word je geconfronteerd met steeds moeilijker wordende puzzels die tot verschillende genres behoren, waarbij zowel het gevoel voor analyse, het gevoel voor observatie als het geduld van de speler op de proef worden gesteld. Deze puzzels zijn slim ingevoegd in het universum en het verhaal van het spel, voor een altijd vloeiende ervaring.

- Probeer cyberchats voor cyberknuffels! - Neem de plaats in van de ongebruikelijke sidekick van het hoofdpersonage, de zwarte kat William! In staat om plaatsen te betreden die ontoegankelijk zijn voor de hoofdrolspeler, zal hij hem kunnen helpen bij het verkennen en zoeken naar essentieel bewijsmateriaal.


Login or register to join the conversation