Quantcast
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - €39.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7841119731
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.7 / 5

Bestel direct voor €0.00 €39.99
PlayStation 5 games overzicht
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - PlayStation 5

Omschrijving

Welkom in de straten van New York City, waar de beste pizza en chaos tussen mens en mutant heerst. Het is aan de Turtle-broers om de vrede te herstellen in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed!

Nieuwe mutanten (of zoals de Turtles ze bedachten, Mewbies) doen er goed aan om door de burgers geaccepteerd te worden. Maar dat veranderde allemaal toen sommige mutanten grote schade aanrichtten. Van het riool tot de wolkenkrabbers: geen enkele hoek is veilig voor de rommel die door de stad sijpelt. Er staat overal TCRI Corporation op geschreven. Nu is het aan de onverschrokken vier om hun unieke ninjavaardigheden te ontketenen en de waanzin te stoppen voordat de mens-mutant-relatie waarvoor ze hebben gewerkt, in duigen valt. Gebruik de adrenaline die door je aderen stroomt om de stad te redden en schakel de hulp in van April en Splinter.

Of je nu een doorgewinterde ninjutsu-meester bent of een ninja in opleiding, je kunt dit nieuwe vechtspel boordevol actie spelen door alleen of in de lokale coöpmodus te spelen. Het speelt zich af in het Mutant Mayhem-universum en is gevuld met actie, humor en nostalgie.

- VERWISSEL CAPES VOOR SCHELPEN: Vecht en groei als de 4 helden, ontgrendel bewegingen en vaardigheden om hun volledige potentieel te bereiken.
- HANGOUT IN DE BUURT: Doorkruis de 5 stadsdelen en kom oude en nieuwe gezichten tegen, zoals April, Splinter en meer.
- GA SAMEN DE UITDAGING AAN: Werk samen met een vriend in coöp voor twee spelers.
- HET IS TURTLE TIME: Patrouilleer door de straten en vecht tegen vijanden die gedurende het spel MUTEREN.


Login or register to join the conversation