Quantcast
Tekken 8 Collector's Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Tekken 8 Collector's Edition - €148.00

Korting €151.99
Genre: Fighting Game
Platform: PlayStation 5
EAN: 3391892028522
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €299.99 €148.00
PlayStation 5 games overzicht
Tekken 8 Collector's Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Collector's Edition bevat:
- TEKKEN 8
- Playable Character Year 1 Pass - 4 extra speelbare characters
- Avatar Skin: Kinjin
- Character Costume: Gold Suit Pack - 1 costume per each playable character (32 total)
- Avatar Costume: Classic TEKKEN T-Shirt Set - 32 designs
- Burning chain metal plate
- Corporation stickers
- Premium Box
- Special Face-Off Steelboox
- 8 x Glossy Collectible Cards
- Leroy Smith Metal Ring With Velvet Pouch
- Arcade Token (5cm)
- Jin Figurine (25cm)

Vuist ontmoet lot! TEKKEN 8 vervolgt het tragische verhaal van de Mishima-bloedlijn en de wereldschokkende vader-en-zoon-wrok-matches. Na het verslaan van zijn vader, Heihachi Mishima, zet Kazuya zijn verovering naar mondiale overheersing voort, waarbij hij de krachten van G Corporation gebruikt om oorlog te voeren tegen de wereld. Jin wordt gedwongen zijn lot onder ogen te zien als hij wordt herenigd met zijn lang verloren gewaande moeder en probeert het schrikbewind van zijn vader Kazuya te stoppen.

Beleef het volgende hoofdstuk in de langstlopende videogame-verhaallijn met 32 opnieuw ontworpen, unieke vechters en beheers het geheel nieuwe 'Heat'-systeem om je tegenstanders te verpletteren. Geniet van hifi-graphics, ontwikkeld voor de nieuwe generatie hardware, om elk moment van impact en agressieve supermoves te laten zien.

Met een verscheidenheid aan content voor één speler om te verkennen, zoals de gloednieuwe Arcade Quest-modus en een diepgaand aanpassingssysteem voor zowel speelbare als avatar-personages, introduceert TEKKEN 8 de meest opwindende ervaring tot nu toe.

Een vechter voor een nieuwe generatie
32 vechters met next-gen graphics zullen botsen in Tekken 8! Zowel nieuwe als terugkerende personages worden op verbluffende wijze weergegeven in zeer gedetailleerde personagemodellen die vanaf de grond af aan zijn opgebouwd - met elke druppel zweet en gescheurde spieren voor een meeslepende ervaring. De selectie bevat iconische vechters als Paul Phoenix, King, Marshall Law en Nina Williams, en ziet de terugkeer van Raven nadat hij 15 jaar geleden voor het laatst deel uitmaakte van het verhaal van Tekken 6! Jun Kazama keert voor het eerst in 25 jaar sinds haar verdwijning terug in het verhaal in Tekken 2, en Tekken 8 introduceert ook een nieuw Peruaans personage Azucena! Spelers kunnen hun tegenstanders uitdagen op 16 gevechtsfasen met intense vernietiging en interactieve podiumelementen.

Nieuw spel, nieuwe rivaliteit
TEKKEN 8 vervolgt het tragische verhaal van de Mishima- en Kazama-bloedlijnen en hun wereldschokkende vader-en-zoon-wrokwedstrijden. In dit nieuwste hoofdstuk zal Jin Kazama proberen zijn lot te trotseren terwijl hij wordt geconfronteerd met zijn vader Kazuya Mishima die oorlog en vernietiging over de hele wereld veroorzaakt. Naast de hoofdverhaallijnervaring die vloeit van tussenfilmpjes van Hollywood-niveau tot over-the-top gevechten, bieden afzonderlijke karakterafleveringen meer inzicht in de individuele verhalen van elk personage.

Spannende nieuwe gameplay
TEKKEN 8 bevat spannende nieuwe gameplay gericht op 'agressieve' tactieken. De game behoudt de unieke vechtgame-identiteit van TEKKEN en biedt zowel spelers als toeschouwers de meest opwindende ervaring van de serie tot nu toe, met diepgewortelde schermschokkende aanvallen en omgevingen die zowel dynamisch als vernietigbaar zijn. Het nieuwste deel in de serie introduceert een geheel nieuw spelmechanisme genaamd het 'Heat System', waarmee spelers agressiviteit als tactiek kunnen gebruiken en aanvallende aanvallen in hun speelstijl kunnen opnemen, met speciale bewegingen en karaktervaardigheden gebaseerd op de unieke eigenschappen van elk personage. . Basiselementen als “Rage Arts” en de kenmerkende moves en combo's uit de serie keren ook terug in TEKKEN 8.

Arcade Quest
In de nieuwe singleplayermodus 'Arcade Quest' kunnen spelers hun eigen avatar creëren en hun rivalen verslaan in verschillende arcades. Deze modus dient als introductie tot de gameplay van TEKKEN 8, waardoor spelers basiskennis kunnen opdoen, praktische technieken kunnen leren en kunnen genieten van een unieke verhaallijn en gevechten die verschillen van reguliere wedstrijden. Naarmate de hoofdpersoon groeit en steeds sterkere tegenstanders tegenkomt, doe jij dat ook! Ontgrendel aanpassingsitems voor zowel speelbare personages als avatars terwijl je door het verhaal vordert.

Gebouwd voor personalisatie
Met een breed scala aan aanpassingen aan speelbare personages, avatars, HUD-elementen en muziek kunnen spelers hun ervaring afstemmen op hun eigen persoonlijke voorkeuren. Er is meer vrijheid in aanpassingsopties dan ooit tevoren voor speelbare personages.

- Er zijn meerdere opties voor aanpassingsgebieden beschikbaar, zoals 'volledig lichaam', 'hoofd', 'bril', 'bovenlichaam' en 'onderlichaam', 'schoenen', en er zijn twee soorten accessoires beschikbaar, plus nog veel meer! Verander dynamisch de kleur van elk onderdeel, samen met de grootte en positie van de accessoires.

- Avatar-aanpassing is een nieuw element dat is geïntroduceerd in TEKKEN 8. Avatars kunnen worden aangepast en gebruikt in modi zoals Arcade Quest.

- Met speleraanpassing kunnen spelers titels, meters, spelerskaarten en meer bewerken. Met de jukebox kan de gebruiker de achtergrondmuziek wijzigen.


Login or register to join the conversation