Quantcast
Temtem | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Temtem - €22.00

Korting €22.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 5060760888251
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.9 / 5

Bestel direct voor €44.99 €22.00
PlayStation 5 games overzicht
Temtem - PlayStation 5

Omschrijving

Let op: Internetverbinding en online abonnement vereist.

Temtem is een massively multiplayer-avontuur waarbij je wezens moet verzamelen. Ga op zoek naar het avontuur in de mooie Airborne Archipelago samen met je Temtem-team. Vang iedere Temtem, ga de strijd aan met andere temmers, pas je huis aan, ga met een vriend mee op avontuur of verken de dynamische online wereld.

Ieder kind droomt ervan om een Temtem-temmer te worden, de zes eilanden van de Airborne Archipelago te verkennen, nieuwe soorten te ontdekken en onderweg vrienden te maken. Nu is het jouw beurt om op een episch avontuur te gaan en die dromen uit te laten komen.

Vang nieuwe Temtem op de zwevende eilanden van Omninesia, vecht tegen andere temmers op de zandstranden van Deniz of ruil met je vrienden in de met as bedekte velden van Tucma. Versla de irritante Clan Belsoto en maak een einde aan hun plan om over de Archipelago te heersen, versla alle acht dojoleiders en word de ultieme Temtem-temmer!

Functies

- Verhaalcampagne: Ga op reis over de zes levendige eilanden en word een Temtem-temmer, terwijl je vecht tegen de kwaadaardige Clan Belsoto.

- Online wereld: De tijd dat je alleen op reis gaat, is voorbij; in Temtem speel je in een massively multiplayer-wereld. Temmers van over de hele wereld kunnen meedoen. Je zult ze om je heen zien om samen het avontuur te beleven en te vechten om de beste Temtem-temmer te worden.

- Coöpavontuur: Je kunt op elk moment je krachten bundelen met een vriend om samen te werken aan je volgende doel. Vang nieuwe Temtem, voltooi een Route of ga de strijd aan met een Temtem-leider, allemaal samen met je vriend in tweestrijden!

- Woning: Koop je eigen huis in Atoll Row en richt het naar eigen smaak in. Koop nieuwe meubels, verf de muren en wacht niet langer om je vrienden uit te nodigen!

- Aanpassen: Pas je personage aan om je te onderscheiden van de rest en krijg nieuwe cosmetische items als je de strijd aangaat met andere temmers. Zet een gekke hoed op je hoofd, doe een comfortabele trui en een broek aan en je bent klaar om op weg te gaan! Of misschien draag je wel liever een volledige cosplay van je favoriete Temtem?

- Wedstrijden: Kies allereerst 8 Temtem. Daarna begint de kies-en-verbanfase. Kies om de beurt met je rivaal je eigen Temtem en verban die van hen. Als alle beslissingen zijn genomen en de beurten zijn over, heb je een team van 5 Temtem over. Dan begint de wedstrijd.


Login or register to join the conversation