Quantcast
Tetris Effect Connected (Limited Run Games) | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Tetris Effect Connected (Limited Run Games) - €54.99

Genre:
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810105673777
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €54.99
PlayStation 5 games overzicht
Tetris Effect Connected (Limited Run Games) - PlayStation 5

Omschrijving

Tetris Effect: Connected is Tetris® zoals je het nog nooit hebt gezien, gehoord of gevoeld - een ongelooflijk verslavende, unieke en adembenemend mooie heruitvinding van een van de meest populaire puzzelspellen aller tijden, van de mensen die bracht je het bekroonde Rez Infinite en het legendarische puzzelspel Lumines.

Muziek, achtergronden, geluiden, speciale effecten - alles, tot aan de Tetris-stukken zelf, pulseert, danst, glinstert en explodeert perfect synchroon met hoe je speelt, waardoor elk van de 30+ podia en 10+ modi van de game iets voor jou is. zal willen ervaren over en weer.

Een uitdaging voor de geest en een feest voor alle zintuigen, Tetris Effect: Connected is het perfecte excuus om Tetris opnieuw te spelen ... en opnieuw ... en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en...

KENMERKEN:
Inclusief platformonafhankelijke multiplayer! Spelers op verschillende platforms kunnen eenvoudig deelnemen aan Friend Match-kamers met de nieuwe Room ID-functie.

Toeschouwermodus is beschikbaar in Friend Matches. Een kamer kan maximaal 8 personen bevatten.

- Bevat de 'Zone' -monteur, waar spelers de tijd kunnen stoppen (en Tetriminos vallen) door 'de Zone' te betreden en ofwel uit een lastige situatie te komen die anders zou kunnen leiden tot 'Game Over', of extra regelvrijmakingen te verdienen voor bonusbeloningen .
- Multiplayer-modus 'Zone Battle', die traditionele 1-op-1 Tetris-gameplay door elkaar schudt via de tijdremmende Zone-monteur die beroemd is geworden in Tetris Effect.
- Een 'Verbonden' coöpmodus, waarin maximaal drie spelers hun Tetris-speelvelden letterlijk met elkaar kunnen verbinden en als één kunnen spelen.
- Meer dan 30 verschillende levels, elk met zijn eigen muziek, geluidseffecten, grafische stijl en achtergrond die allemaal evolueren en veranderen terwijl je ze speelt.
- Gerangschikt en niet-gerangschikt spel, matchmaking en spelervoortgang voor ontgrendelbare avatars.


Login or register to join the conversation