Quantcast
The Caligula Effect 2 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The Caligula Effect 2 - €44.00

Korting €15.99
Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: 0810100862497
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.6 / 5

Bestel direct voor €59.99 €44.00
PlayStation 5 games overzicht
The Caligula Effect 2 - PlayStation 5

Omschrijving

Duik in een realistisch avontuur van Persona-scenarioschrijver Tadashi Satomi en regisseur Takuya Yamanaka!

Een virtuadoll genaamd Regret heeft de wereld van Redo gecreëerd om mensen te redden van hun spijt uit het verleden door ze op te sluiten in een simulatie. Dit 'paradijs' wordt echter tot op het bot geschud wanneer een virtueel idool genaamd χ in de virtuele realiteit van Regret binnendringt en de herinneringen van een middelbare scholier aan de echte wereld herstelt. Om aan Redo te ontsnappen, richten ze de Go-Home Club op, een verzetsgroep die probeert te vechten tegen Regret en haar handhavers, de Obbligato Musicians.

- Welkom bij Tatefushi Academy: maak kennis met de frisse gezichten van de Go-Home Club, wiens herinneringen worden gewekt door de virtuadoll, χ. Rekruteer andere studenten om je te helpen, daag de virtuadoll, Regret en haar Obbligato Musicians uit, en ontsnap aan de valse wereld van Redo!

- Breakout Battles: grijp het tactische voordeel door de denkbeeldige ketting te gebruiken om de bewegingen van je vijanden te voorspellen en de perfecte aanvalsreeks uit te voeren.

- Een onvergetelijk paradijs: scenarioschrijver Tadashi Satomi en regisseur Takuya Yamanaka hebben dit verhaal van Redo meesterlijk gemaakt en versierd met een bloedstollende, op vocaloid geïnspireerde soundtrack.


Login or register to join the conversation