Quantcast
The Chant - Limited Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The Chant - Limited Edition - €29.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 4020628621148
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.1 / 5

Bestel direct voor €29.99 €29.99
PlayStation 5 games overzicht
The Chant - Limited Edition - PlayStation 5

Omschrijving

Een third-person, single-player actie-avontuur horror spel dat zich afspeelt tijdens spirituele retraite op een afgelegen eiland. Een vredig weekend verandert al snel in terreur nadat een groepszang 'The Gloom' opent, een psychedelische dimensie van terreur die zich voedt met negatieve energie. Ga de interactie aan met een reeks personages, ontrafel de complexe geschiedenis van het eiland en wees getuige van angstaanjagende onthullingen over de kosmos. Alleen jij kunt de wezens bestrijden, met de overlevenden praten en de erfenis van een sekte uit 1970 ontrafelen om het ritueel ongedaan te maken.

De Limited Edition bevat:

Het basisspel plus een VFX-filtermodus met jaren 70-thema, een exclusieve spirituele retraite-outfit uit de jaren 70, een Glory Island artbook, de originele soundtrack van The Chant - gecomponeerd door Paul Ruskay.

VERKEN EEN EILAND VOL KOSMISCHE ANGST VERKENNEN.

Interageer met de andere leden van de retraite terwijl ze langzaam verteerd worden door hun eigen negatieve energie. Overleef tegen een reeks prismatische wezens en sekteleden die zijn vrijgelaten uit “The Gloom” terwijl je de vreemde geschiedenis van het eiland ontcijfert.

VECHTEN OF VLUCHTEN

Je moet je gevechten kiezen en vechten om te overleven met wapens en geestelijke vermogens. Verzamel, bewerk en beheer je grondstoffen om je kansen te grijpen in de gevechten - of bezwijk voor paniek en vlucht.

LICHAAM EN GEEST

Balans is de sleutel. Scherp je geest aan tegen de horror en de paniek; bescherm je lichaam tegen fysieke bedreigingen; verhef je geest door te mediteren en toegang te krijgen tot bovennatuurlijke vermogens.

MODERNE PSYCHEDELISCHE HORROR


Geïnspireerd door de psychedelische horror van de jaren 1970, ervaar een kleurrijk lichtscène en elektronische rock soundtrack, gecomponeerd door de bekroonde Paul Ruskay.


Login or register to join the conversation