Quantcast
The Knight Witch Deluxe Edition | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The Knight Witch Deluxe Edition - €18.00

Korting €11.99
Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: 5056208817815
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.8 / 5

Bestel direct voor €29.99 €18.00
PlayStation 5 games overzicht
The Knight Witch Deluxe Edition - PlayStation 5

Omschrijving

The Knight Witch is een Metroidvania met snelle vuurgevechten in een prachtige, met de hand getekende wereld. Hanteer verwoestende kaartspreuken, smeed hechte bondgenootschappen en maak morele keuzes om je thuis te redden en te ontdekken wie de spil is achter de invasie van krijgsgolems.

Schieten en magische spreuken!
Van bloedsnelle shoot-'em-up-gameplay tot verwoestende spreuken. Gebruik je magie om de sterkste en angstaanjagendste vijanden op de knieën te krijgen en verbeter je krachten met bijvoorbeeld Machine Gun of Triple Shot.

Dynamische heksenaanpassingen
Pas de kaarten in je hand aan en maak je eigen speelstijl met ruim 30 unieke spreukenkaarten waaruit je kunt kiezen. Creëer een offensieve, maar kwetsbare heks die het vooral moet hebben van afstandsaanvallen of maak het persoonlijk met zware bijlen en krachtige schokgolven.

Wek vertrouwen op en maak vrienden voor het leven
Je heldendaden in Dungeonidas worden rijkelijk beloond. Knight Witches halen kracht uit dankbaarheid en vertrouwen, dus zorg dat je geliefd bent. De keuzes die je maakt, hebben blijvend invloed op de mensen om je heen. Denk dus goed na!

Kwaliteitsverbeteringen
The Knight Witch is ontworpen als een Metroidvania zonder beperkingen, met een intuïtief, automatisch richtsysteem dat je aan en uit kunt zetten, 'cheats' die de wereld veranderen en een navigatiesysteem dat voorkomt dat je verdwaalt. Je kunt de game aanpassen aan jouw niveau.


Login or register to join the conversation