Quantcast
The Last of Us Part II Remastered | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The Last of Us Part II Remastered - €49.99

Genre: Actie Avontuur
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7988460413
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.9 / 5

Bestel direct voor €49.99 €49.99
PlayStation 5 games overzicht
The Last of Us Part II Remastered - PlayStation 5

Omschrijving

The Last of Us Part II Remastered
Ontdek de titel die meer dan 300 keer is uitgeroepen tot game van het jaar, nu met talloze technische verbeteringen. The Last of Us Part II Remastered is de definitieve versie van het bekroonde verhaal van Ellie en Abby.

Exclusieve PS5-verbeteringen
The Last of Us Part II Remastered is ontwikkeld voor de PS5 en verbetert de originele PS4-game op manieren die niet eerder mogelijk waren. De visuele pracht wordt in de stand Beeldkwaliteit uitgevoerd in 4K*. Talloze grafische verbeteringen brengen de schitterende, maar dodelijke wereld tot leven. De laadtijden van The Last of Us Part II Remastered zijn verkort en de game maakt volledig gebruik van de DualSense draadloze controller, met haptische feedback en adaptieve triggers, waardoor je helemaal opgaat in alles wat Ellie en Abby doen.

Geen weg terug - Een roguelike survivalspeltype
Beleef de gevechten van The Last of Us Part II in een compleet nieuw speltype! Probeer elke run zo lang mogelijk te overleven door de beste route te kiezen in een reeks willekeurige confrontaties met allerlei vijanden, op onvergetelijke locaties uit Part II, met op het einde intense baasgevechten. Dankzij de unieke gameplay-aanpassingen voelt elke uitdaging nieuw en onverwacht aan, tijdens je overlevingsstrijd in allerlei verschillende confrontaties. Kruip in de huid van verschillende personages, onder wie personages die nooit eerder speelbaar zijn geweest, zoals Dina, Jesse, Lev en Tommy**. Ze hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen die passen bij verschillende speelstijlen en je kunt voor iedereen skins ontgrendelen in het speltype.

Nieuwe manieren om te spelen
Duik dieper in dit geliefde avontuur en ontdek hoe de originele game tot stand is gekomen.

In Verwijderde levels kun je vroege versies van drie nieuwe levels verkennen, die niet in de originele game zijn gekomen.
Luister naar uren aan commentaar van de ontwikkelaars en kom van alles te weten over de ontwikkeling van Part II terwijl je de game speelt.
Laat je muzikale talent de vrije loop in Vrij gitaarspel, met nieuwe, ontgrendelbare instrumenten, of ga de uitdaging aan van het nieuwe speltype Speedrun** om toptijden te noteren.
De toegankelijkheidsopties van Part II zijn uitgebreid met beschrijvende audio en spraak naar trilling.
Ook heeft The Last of Us Part II Remastered gloednieuwe, ontgrendelbare skins voor personages en wapens die je kunt toewijzen aan Ellie en Abby.
Grafische verbeteringen
In de stand Beeldkwaliteit speel je The Last of Us Part II Remastered in 4K*, met een verbeterde framerate en ondersteuning voor Variable Refresh Rate.
Verdere grafische upgrades omvatten een hogere textureresolutie, grotere detailniveau-afstanden, betere zonschaduwen en een verbeterde animatie-samplingsnelheid.

Beleef hun verhaal verder

Fans van de HBO-serie van The Last of Us kunnen het verhaal van Joel en Ellie verder spelen, vijf jaar na de gevaarlijke reis door de post-pandemische Verenigde Staten.
En als je The Last of Us Part II op de PlayStation 4-console hebt gespeeld, kun je verdergaan waar je gebleven was door je voortgang mee te nemen naar The Last of Us Part II Remastered.

*Compatibele 4K-tv of -monitor vereist.

**Voortgang in de game vereist voor ontgrendeling.


Login or register to join the conversation