Quantcast
Titan Quest 2 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Titan Quest 2 - €59.99

Genre: RPG
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG1933589675
Staat: Nieuw
Reviewscore: 3.5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €59.99
PlayStation 5 games overzicht
Titan Quest 2 - PlayStation 5

Omschrijving

Keer terug naar Titan Quest, geïnspireerd door de mythologie, en ga de strijd aan met legendarische monsters in een fantastische versie van het oude Griekenland.

Nemesis, de godin van de vergelding, is losgeslagen. Ze bederft de draden van het lot en veroordeelt iedereen die zich tegen haar verzet tot een eeuwige straf, inclusief jou. Pak je wapen, vecht samen met de goden en verander het lot zelf om Nemesis te stoppen, degenen die ze heeft gestraft te bevrijden en je eigen epische verhaal te weven.

Een wereld vol mythen en monsters

Ga op een mythisch avontuur dat je meeneemt van schilderachtige stranden en serene Griekse tempels naar plaatsen waar geen sterveling zich ooit heeft gewaagd, waaronder het mysterieuze rijk van de Moirai zelf.

Ga de strijd aan met klassieke wezens uit de Griekse mythen en Titan Quest, zoals Ichthians, Centaurs, Satyrs, Harpies, Sirenen, Gryphons en meer.

Een op verkenning gerichte campagne

Let goed op je omgeving! De wereld zit vol mysteries en geheimen om te ontdekken. Legendarische monsters liggen op de loer in de bossen en je weet nooit wanneer je oog in oog komt te staan met een god.

Bezoek gedenkwaardige steden vol leven en intriges. De gesprekken die je voert en de voorwerpen die je onderweg vindt, leiden je naar verrassende ontdekkingen of stellen je misschien in staat om Nemesis te stoppen. Dit is jouw avontuur.

Een uitdaging die een held waardig is

Heldendaden vereisen heldhaftige inspanningen. De vijanden waarmee je te maken krijgt, zijn verre van weerloos: ontwijk en pareer hun aanvallen en overrompel ze op het juiste moment met een stortvloed aan slagen.

Met krachtige rituelen kun je de moeilijkheidsgraad van de game naar eigen inzicht bepalen, terwijl je personages dankzij het uitgebreide aanpassingssysteem altijd een reden hebben om opnieuw te spelen.

Belangrijkste functies

- Flexibel karaktersysteem: In Titan Quest 2 ben jij de meester van je lot. Pas je held aan en creëer je eigen klasse door twee masteries te combineren. Bouw je personage rond de sterke en zwakke punten van beide masteries en verken verschillende combinaties van vaardigheidsaanpassingen, attributen en voorwerpen om je eigen hybride klasse te creëren en je favoriete speelstijl te vinden. Ontwikkel je krachten en verander jezelf van een jonge sterveling in een held die zich kan meten met de goden!

- Nuttige buit: Elk voorwerp heeft een functie en elke personageklasse heeft een groot aantal opties om het perfecte uitrustingsstuk te vinden. Zelfs de meest gewone speer kan worden verbeterd dankzij affix crafting, en met de juiste ingrediënten kun je er zelfs een uniek voorwerp van smeden waarover alleen in legendes wordt gesproken!

- Uitdagende RPG-actiegevechten: vijanden vormen facties en werken samen. Ze combineren hun unieke vaardigheden en mogelijkheden om je scherp te houden. Gebruik het systeem voor het maken van personages en alle vaardigheden die je tot je beschikking hebt om ze te verslaan in deze unieke actie-RPG-ervaring.

- Een prachtige, handgemaakte wereld die geworteld is in de Griekse mythe: Ontdek adembenemende landschappen en diepe grotten en zwerf door de wereld op je goddelijke rijdier Areion. Gebruik de krachten van de goden om geheime plekken te ontdekken en verken zorgvuldig ontworpen levels vol verticaliteit.

- Online multiplayer: Ga samen met je vrienden de strijd aan met de Godin van de Straf. Net als Jason en de Argonauten heb je een groep helden nodig voor je reis.

- Rijk, meeslepend geluid: Een sfeervolle soundtrack mengt traditionele Griekse muziek met moderne orkestrale elementen om epische, gedenkwaardige thema's te creëren, die je meeslepen in de unieke wereld van Titan Quest 2.


Login or register to join the conversation