Quantcast
Top Spin 2k25 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Top Spin 2k25 - €69.99

Genre: Sport
Platform: PlayStation 5
EAN: NDG7689569924
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.8 / 5

Bestel direct voor €69.99 €69.99
PlayStation 5 games overzicht
Top Spin 2k25 - PlayStation 5

Omschrijving

WIN DE CARRIÈRE GRAND SLAM®

Reis de wereld rond als opkomend prof, ga de strijd aan met de grootste namen in de tenniswereld en ga naar Centre Court op Wimbledon, Roland-Garros, de US Open en de Australian Open terwijl je ernaar streeft een topspeler te worden. Grand Slam®-kampioen in MyCAREER.

CONCURREREN OP ICONISCHE LOCATIES

Bezoek enkele van de meest levendige banen op het tenniscircuit in TopSpin 2K25. Van de vier Grand Slam®-toernooien tot levensgrote internationale arena's zoals Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour, Foro Italico en meer.

TENNISLEGENDES EN OPKOMENDE STERREN

Speel als tennislegendes Roger Federer en Serena Williams, of serveer spetterende hoogtepunten als Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Frances Tiafoe, Andre Agassi en anderen. Kies uit meer dan 24 speelbare professionals en ontketen hun explosieve kracht en slimme finesse tegen andere spelers, lokaal of online.

DOMINEER HET HOF ONLINE

Test de moed van uw MyPLAYER en laat uw tennisvaardigheden zien tijdens de World Tour of stap in de 2K Tour als een speelbare professional en daag spelers over de hele wereld uit met cross-play-ondersteuning.

TRAIN MET JOHN MCENROE

Van power services tot prachtige drop-shots, leer spelen als een legende met John McEnroe op de TopSpin Academy. Beheers de geavanceerde besturing terwijl je door een reeks vaardighedenverscherpende oefeningen en uitdagingen vordert om op elk oppervlak een voorsprong te krijgen.

PERSONALISEER UW MyPLAYER

Creëer een MyPLAYER op maat van jouw speelstijl en definieer jouw look op het veld! Met een breed scala aan aanpassingsopties kun je je eigenschappen verfijnen en nieuwe Coaches, Fittings en uitrusting verdienen van adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson en meer.


Login or register to join the conversation