Quantcast
Tour de France 2024 | PlayStation 5
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Tour de France 2024 - €49.99

Genre: Sport
Platform: PlayStation 5
EAN: 3665962025682
Staat: Nieuw
Reviewscore: 4.5 / 5

Bestel direct voor €0.00 €49.99
PlayStation 5 games overzicht
Tour de France 2024 - PlayStation 5

Omschrijving

Win een Grote Tour en claim de gele trui in de officiële game van de Tour de France 2024. Versla je tegenstanders, dwing jezelf tot het uiterste en laat zien wat je kunt in de nieuwe multiplayermodus: Criterium.

LAAT ZIEN WAT JE KUNT IN MULTIPLAYER
Strijd tegen spelers uit de hele wereld in de nieuwe multiplayermodus Criterium. Doe mee aan online koersen met maximaal 6 spelers en voer je strategie uit om de koers te winnen. Stel een ploeg samen van 2 renners door te kiezen uit meer dan 900 professionele wielrenners en kies je outfit.

Speel de Criterium-modus elke week om te proberen extra content voor jou en je ploeg te ontgrendelen. Er komen nieuwe professionele renners en Wereldtour-ploegentruien beschikbaar om je te helpen om je ploeg aan te passen.

Pas je strategie aan op basis van de etappekenmerken. Elk spel is anders en is een kans om unieke tactieken in te zetten. In multiplayer kun je de Col du Galibier beklimmen met je bergploeg en met een sprintploeg. Het soort renners dat je kunt gebruiken geldt voor alle spelers en wordt willekeurig gegenereerd voor het spel start. Je moet de beste strategie vinden op basis van de karakteristieken van de koers en bewijzen dat je op elk terrein de beste bent.

Elk spel is even belangrijk en moet op volle kracht worden gespeeld. Jouw plek bij de finish bepaalt het aantal punten dat je verdient. Hoe beter je presteert, hoe sneller je de prestatie voltooit en legendarische renners ontgrendelt.

MEER NIEUWE KENMERKEN TOEGEVOEGD:
- Meer dan 10 Pro Tour-ploegen en meer dan 300 extra renners beschikbaar.
- Start rechtstreeks in Pro Team- en Pro Leader-modus in een World Tour- of Pro Team-ploeg
- De route van de Tour de France 2024
- Verbeterde toegankelijkheid voor spelers met handicaps'


Login or register to join the conversation